ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

15.6.16


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Πάτρας & ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ “Η ΕΝΩΣΗ”
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 20-ΤΚ 262 21 ΤΗΛ.6974645322 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι-συναδέλφισσες

 Το σωματείο χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες του στις 25-26-27 και 31 Μάη. Το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό παίρνοντας υπόψη την άνοδο σε ψήφους από τις προηγούμενες εκλογές και την κατάσταση που επικρατεί στο συνδικαλιστικό κίνημα και στους χώρους δουλειάς.

 Η ανταπόκριση των συναδέλφων για την ενίσχυση του σωματείου σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες φανερώνει και επιβεβαιώνει την προσπάθεια που έγινε και από την απερχόμενη διοίκηση στην κατεύθυνση της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος αλλά και την ανάγκη των συναδέλφων για οργάνωση και αντίσταση. Μπροστά μας έχουμε ακόμα πιο σκληρές μάχες. Στόχος για τη νέα διοίκηση δεν μπορεί να είναι άλλος από τη μαζικοποίηση του σωματείου, την όλο και καλύτερη παρέμβαση του και τη δημιουργία σωματειακών επιτροπών στους χώρους δουλειάς.  

 Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους δεκάδες νέους συναδέλφους που γράφτηκαν το τελευταίο διάστημα στο σωματείο, ανάμεσα τους πολλοί απλήρωτοι για μήνες. Με την συμμέτοχη τους γύρισαν την πλάτη στην εργοδοσία και τον εργοδοτικό συνδικαλισμό τους πραγματικούς υπαίτιους της σημερινής κατάστασης.

 Συγκεκριμένα στις εκλογές ψήφισαν 152 συνάδελφοι για Διοίκηση και αντιπροσώπους και 109 μόνο για Διοίκηση (σύνολο 261). Εκλέγοντας έτσι 1 παραπάνω αντιπρόσωπο στο Εργατικό Κέντρο(από 2 σε 3) και 1 παραπάνω αντιπρόσωπο στην Π.Ο.Ε.Μ.(από 1 σε 2).



ΤΟ  Δ.Σ.
Πάτρα, 14-6-1016

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου