ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

5.10.15


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ



Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

     Η Γραμματεία νομού Αχαΐας του Π.Α.ΜΕ  καλεί όλα τα σωματεία, συνδικαλιστικές οργανώσεις, συνδικαλιστές, σε σύσκεψη την Πέμπτη 08 Οκτωβρίου και ώρα 07μ.μ στην αίθουσα του Μεγάρου Λόγου & Τέχνης, (πλατεία Γεωργίου)
ΘΕΜΑ: «Σχεδιασμός δράσης των συνδικάτων, μπροστά στην νέα αντεργατική επίθεση».

     Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, τα ΔΣ, τις επιτροπές αγώνα, να οργανώσουν την πάλη, με συζητήσεις, συνελεύσεις, συγκεντρώσεις, κλάδο τον κλάδο, εργοστάσιο το εργοστάσιο! Να πάρουν άμεσα αποφάσεις συμμετοχής δυναμικά στα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ στις 22 Οκτώβρη.  Τα συλλαλητήρια, να αποτελέσουν σταθμό για την κλιμάκωση του αγώνα, με την προετοιμασία και πρόταση για Πανεργατική-Πανελλαδική απεργία στις 12 Νοέμβρη.

     Μπροστά μας έχουμε μια σκληρή αναμέτρηση με την κυβερνητική πολιτική, το μεγάλο κεφάλαιο, την ΕΕ, τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό.  Έχουν σχεδιαστεί να περάσουν τα ονομαζόμενα προαπαιτούμενα της συμφωνίας του Αυγούστου, μέχρι τέλος Οκτώβρη –αρχές Νοέμβρη.  Τα μέτρα είναι σκληρά, για την κοινωνική ασφάλιση, τα εργασιακά, σε φόρους για τα λαϊκά στρώματα, ιδιωτικοποιήσεις κ.α. Μονιμοποιούν την επίθεση σε ότι έχει απομείνει από τα εργατικά δικαιώματα. Η πίεση από τα επιτελεία της Ε.Ε. τις ενώσεις των εργοδοτών για να υλοποιηθούν και μάλιστα γρήγορα οι συμφωνίες, αυξάνεται.

     Να μην περάσει η προσπάθεια της κυβέρνησης να μας αιφνιδιάσει, να μας βρει απροετοίμαστους, ανήμπορους. Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Μπορούμε να τους σταματήσουμε!     




                                                                                                                  Πάτρα, 05/10/15

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου