ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΕΑ & ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ!

13.10.15


Πλαίσιο κειμένου: ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ


ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

Καλούμε τους συναδέλφους σε αγωνιστικό συναγερμό.!

 Το Συνδικάτο Οικοδόμων, καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου σε μαζική κινητοποίηση –παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 15 Οκτώβρη στις 10:00 το πρωί στην -Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου- Εθνική οδό Πατρών Αθηνών 158. (δίπλα στο super market Κρόνος) .


Συνάδελφοι,

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προετοιμάζει την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στους οικοδόμους και στρώνει το έδαφος για δουλειά μέχρι το θάνατο»

Το 3ο μνημόνιο και τα νομοσχέδια που προετοιμάζουν με τα προαπαιτούμενα ανοίγουν το δρόμο για την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια σε όλους τους οικοδόμους.

Το κόλπο είναι απλό. Μπορεί να μην αυξάνει τα όρια ηλικίας στα Βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, όμως αποχαρακτηρίζει αρκετές ειδικότητες, ξεκινώντας από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμους και περιφέρειες) και σε τομείς καθαριότητας, ασφαλτοστρώσεων, τοποθετήσεις μαρμάρων, χειρισμό μηχανημάτων.
Με τον αποχαρακτηρισμό από ΒΑΕ ανοίγει ο δρόμος για αύξηση των ορίων ηλικίας στα 67 σε όλους τους οικοδόμους, παλιούς και νέους. Παράλληλα προωθείται η αύξηση των ημερών ασφάλισης για πλήρη σύνταξη.
Προειδοποιούμε την κυβέρνηση να μην τολμήσει να αγγίξει τα ΒΑΕ και τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης. Ο κλάδος μας απαντάει άμεσα στην επίθεση που δέχεται από την κυβέρνηση , την Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ. Αυτοί που θέλουν να καταργήσουν τα βαρέα & ανθυγιεινά θα πάρουν την απάντηση που τους χρειάζεται!
                                                             Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου