ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20-10-15

20.10.15


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όλοι και  όλες στη Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ 22 Οκτώβρη στις 6.30μ.μ στην πλατεία Γεωργίου.


Το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ είναι το προεόρτιο  της ολοκληρωτικής επίθεσης, που θα συνεχισθεί και τον Νοέμβρη με στόχο την κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης, τη φοροεπιδρομή στο λαϊκό εισόδημα, την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, τις απολύσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις. Η κυβέρνηση- Ε.Ε και τα μονοπώλια  είναι αδίστακτη!
Το ΠΑΜΕ από τις αρχές Οκτώβρη κάλεσε τα συνδικάτα  να οργανώσουν την δράση τους ενάντια στη νέα αντεργατική επίθεση. Είναι επείγον η εργατική τάξη , τα φτωχά λαϊκά στρώματα , οι άνεργοι , οι νέοι οι γυναίκες να βγουν στους δρόμους. Να βάλουμε εμπόδια να μην εφαρμοστούν οι νόμοι που ψηφίστηκαν. Να ακυρώσουμε τις αντεργατικές τους αποφάσεις. Να ορθώσουμε ένα τεράστιο λαϊκό τείχος να μην εφαρμοστει το 3ο μνημόνιο και ο αντιασφαλιστικος νόμος που ισοδυναμούν με αργό θάνατο όλων των εργαζομένων. 
Η Γραμματεία Νομού Αχαΐας του Π.Α.ΜΕ απευθύνει πρόταση αγωνιστικής απάντησης, κάλεσμα προς όλα τα σωματεία όλων των κλάδων να πάρουν άμεσα αποφάσεις συμμετοχής και να προχωρήσουμε σε μαζί σε δυναμικό συλλαλητήριο στις 22 Οκτώβρη, αλλά και στην καλύτεροι προετοιμασία, για την επιτυχία της απεργίας στις 12 Νοέμβρη.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ!! ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ!!!
Εργαζόμενοι  – άνεργοι  –συνταξιούχοι , τους νέοι και νέες όλοι  στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την ΠΕΜΠΤΗ 22 Οκτώβρη στις 6:30 το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου αλλά και στην ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ.
ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ!!!
Πάτρα,  20 10-15

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου