ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ.

9.10.15


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Πραγματοποιήθηκε μαζική σύσκεψη του Π.Α.ΜΕ (χθες 08-10) στο Μέγαρο Λόγου & Τέχνης, για τον «Σχεδιασμός δράσης των συνδικάτων, μπροστά στην νέα αντεργατική επίθεση» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ του μεγάλου κεφαλαίου Ε.Ε.- Ε.Κ.Τ- Δ.Ν.Τ.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν Δ.Σ Σωματείων , κλαδικών Συνδικάτων –συνδικαλιστές από το Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, Συνταξιουχικά σωματεία, εκπρόσωποι από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, η Ο.Γ.Ε- Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών και εκπρόσωποι αυτοαπασχολούμενων από την ΠΑΣεβε.

Κοινή εκτίμηση όλων από τις τοποθετήσεις των ομιλητών, ήταν να υπάρξει εργατική λαϊκή απάντηση με στόχο να μπούνε εμπόδια στην νέα επίθεση σφαγιασμού των εναπομεινάντων εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων. Για την κατάργηση των αντεργατικών αντιασφαλιστικών νόμων, την κάλυψη των απωλειών που είχαμε την περίοδο της κρίσης για τα κέρδη της μεγαλοεργοδοσίας, με στόχο την διεκδίκηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών μας.

Τα σωματεία και οι συνδικαλιστές του ταξικού κινήματος, θα πρωτοστατήσουν να γίνει ουσιαστική συζήτηση στα Δ.Σ στις Γενικές συνελεύσεις, να πουν γνώμη οι εργαζόμενοι , να πάρουν ευθύνη στην οργάνωση του αγώνα με την μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στις 22 Οκτώβρη και στην προετοιμασία της απεργίας στις 12 Νοέμβρη.

Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας !
Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς μνημόνια και φτώχια!

Όλοι και όλες στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την Πέμπτη 22 Οκτώβρη στις 6:30
στην πλατεία Γεωργίου.



                                                                                                                  Πάτρα, 09/10/15

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου