ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

25.9.13


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ & ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΧΑΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΗ
 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ Της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ Της ΕΒΟ  


Πραγματοποιήθηκε χθες 24-9-13, κοινή σύσκεψη από τα σωματεία, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΙΓΙΟΥ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Υ.Ε.Θ.Α- ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΡΑΞΟΥ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΙΑΣ ¨Η ΕΝΟΤΗΤΑ¨, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ COCA-COLA 3Ε ΠΑΤΡΑΣ, ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΠΟΤΩΝ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΙΑΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ& ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ν.ΑΧΑΙΑΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ν. ΑΧΑΙΑΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓ/ΛΩΝ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΠΑΤΡΑΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ FRIGOCLAS «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»,ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΙΑΣ .ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε ΠΑΤΡΑΣ.   
 Για την οργάνωση του συλλαλητηρίου Πέμπτη  3-9- 2013 και ώρα 7 μ.μ στην πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο, για να μην κλείσουν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) που είναι ο κύριος κορμός της Αμυντικής μας Βιομηχανίας.

Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση περιοδειών σε εργασιακούς χώρους Πάτρας  και Αίγιο για την ενημέρωση των εργαζομένων ως προς την αναγκαιότητα ύπαρξης και ανάπτυξης των ΕΑΣ, επωφελεία της άμυνας και της οικονομίας της χώρας, στην υπηρεσία του λαού, με στόχο να μην περάσουν τα καταστροφικά σενάρια ξεπουλήματος τους .

Την μεγαλύτερη συμμετοχή στο συλλαλητήριο με συγκέντρωση των εργαζομένων την Πέμπτη 3-9-13 στις 5μ.μ στο γήπεδο Παναχαϊκής όπου με λεωφορεία οι εργαζόμενοι θα μεταφερθούν στο Αίγιο.

Καλούμε τους εργαζομένους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να πρωτοστατήσουν στην δράση, για την ανατροπή των εγκληματικών σχεδίων της συγκυβέρνησης στην αμυντική βιομηχανία επωφελεία πολυεθνικών και μονοπωλίων με τους αμείωτους εισαγόμενους πολεμικούς εξοπλισμούς, κάνοντας υπόθεση του αγώνα για τις απολύσεις , το κλείσιμο υπηρεσιών και οργανισμών, τις μειώσεις μισθών, την παιδεία, την υγεία - πρόνοια την ασφάλιση και τον αγώνα για να μην μπει λουκέτο στα ΕΑΣ και του δικαιώματος της εργασίας των εργαζομένων.



Πάτρα 25-9-2013


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου