Ανακοίνωση για Σωματείο Εργαζομένων στην παροχή Ασφαλείας

16.3.12

Ανακοίνωση – Καταγγελία

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι στις 11 Μαρτίου 2012 πραγματοποιηθήκαν οι εκλογές- παρωδία, στο Πανελλαδικό Κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην παροχή Ασφαλείας για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο ΕΚ Πάτρας και την ΟΜΥΠΑΕ.

Το Μαύρο Μέτωπο του κλάδου ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΛΑΟΣ-ΚΟΕ, καλλιέργησε κλίμα τρομοκρατίας και νοθείας ώστε να αποτρέψουν τους συναδέλφους να δώσουν τη ταξική τους απάντηση, ενάντια στις ηγεσίες της Ομοσπονδία (ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ-ΛΑΟΣ) και του ΕΚ Πάτρας (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΕΑΜ).

Οι εργοδοτικοί-κυβερνητικοί συνδικαλιστές ετοίμασαν εκλογές βίας και νοθείας. Φοβήθηκαν και φοβούνται τη ταξική φωνή των εργαζομένων. Αυτοί πρωτοστάτησαν πρώτοι για να επιβληθούν μειώσεις μισθών πριν ακόμα η κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου νομοθετήσει για τους εργοδότες. Αυτοί έστρωσαν με ροδοπέταλα το δρόμο της Κυβέρνησης, της ΕΕ και των μεγάλων εταιριών για να περάσουν τα μέτρα-οδοστρωτήρα για τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα. Τους έχουμε πάρει χαμπάρι, γι αυτό και εκβιάζουν τους συναδέλφους. Δε μας τρομοκρατούν. Δε μας τρομάζουν. Θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.

Οι δυνάμεις του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν τους πραγματικούς συμμάχους τους. Συμμάχησαν με τις δυνάμεις των ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ–ΛΑΟΣ, κατεβαίνοντας σε κοινό ψηφοδέλτιο. Είναι αφερέγγυοι και θέλουν να οδηγήσουν τους εργαζόμενους στην αγκαλιά των εργοδοτών και το αποδεικνύουν καθημερινά στους χώρους δουλείας, συμμαχώντας με τους εργοδοτικούς και κυβερνητικούς συνδικαλιστές όπως κάνουν και στο ΕΚ Πάτρας και στη ΓΣΕΕ.

Λέμε ως εδώ τους αγώνες τα δικαιώματα μας και τη ζωή μας δε τη χαρίζουμε σε κανέναν ξεπουλημένο συνδικαλιστή της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΛΑΟΣ-ΚΟΕ.

Σηκώνουμε κεφάλι. Ταξικά-ενωτικά ενάντια στην πλουτοκρατία, την Κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου και τους ξεπουλημένους εργοδοτικούς- κυβερνητικούς συνδικαλιστές.

Οι περήφανοι χαλυβουργοί δείχνουν το δρόμο. Μας θυμίζουν το δικό μας αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί με στήριγμα το ΠΑΜΕ ενάντια στις αυθαιρεσίες τις εργοδοσίας. Δε ξεπουλάμε τους αγώνες μας σε κανέναν.

Ο καθένας πλέον μπορεί να βγάζει συμπεράσματα, να διακρίνει τους φίλους από τους εχθρούς, με ποιον θα πάει και ποιον πρέπει να αφήσει. Είναι καθήκον να σταματήσουμε τη βάρβαρη πολιτική που τσακίζει τη ζωή μας.

Στους μελλοντικούς σκληρούς ταξικούς αγώνες θα είμαστε όλοι παρόντες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου