30.1.12
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. ΝΟΜΟΥ ΑΧΑЇΑΣ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»
Διεύθυνση: Ακτή Δυμαίων 28, 1ος όροφος, τ.κ. 26222, Πάτρα
E-mail: otaachaias@gmail.com , Blog: www.otaachaias.blogpsot.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944656531, 6946585300

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO
"Η επιχείρηση ΤΖΑΜΠΟ σε συνεργασία με το κεφάλαιο στο εμπόριο και όχι μόνο, χρησιμοποιώντας τους μηχανισμούς της εργοδοσίας, τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους, την δικαιοσύνη και την στήριξη της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου, συνεχίζει τη δράση της ενάντια στα συνδικαλιστικά δικαιώματα και ελευθερίες, προσπαθεί να ποινικοποιήσει τους αγώνες του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.
Στις 9 Μάρτη του 2012 δικάζονται στα δικαστήρια της Πάτρας τα στελέχη του ΠΑΜΕ Χρήστος Τσαντής και Δημήτρης Χριστόπουλος, ύστερα από μήνυση της επιχείρησης «Τζάμπο» γιατί συμμετείχαν μαζί με εκατοντάδες εργαζόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο πολυκατάστημα της Πάτρας, στα πλαίσια πανελλαδικής κινητοποίησης για την απόλυση συνδικαλιστή που εργαζόταν σε κατάστημα της JUMBO στην Αθήνα.
Η δίωξη αυτή είναι συνέχεια άλλων διώξεων ενάντια στο λαϊκό κίνημα και στους αγώνες των εργαζομένων και εντάσσεται στην οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια της κυβέρνησης, της ΕΕ και των εργοδοτών να καταπατήσουν κάθε δικαίωμα της εργατικής τάξης στην οργάνωση και συμμετοχή της στους αγώνες.
Η μεθόδευση αυτή, της επιχείρησης JUMBO, είναι πρόκληση κατά του ταξικού εργατικού κινήματος, κατά του συνόλου της εργατικής τάξης και θα πάρει αποφασιστική απάντηση. Αφορά όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους. Θέλουν να μας τρομοκρατήσουν, να μη σηκώνει κανείς κεφάλι.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου