ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2.7.10
Εργαζόμενοι, εργαζόμενες καταγελούμε την δημοτική αρχή του ΠΑΣΟΚ για το έγκλημα διαρκείας σε βάρος του λαού της Πάτρας και των παιδιών μας, με την συνεχιζόμενη λειτουργία της τοξικής βόμβας της Ξερόλακας.
Η Ξερόλακα και η δημοτική αρχή μολύνουν τον αέρα που αναπνέουμε, το νερό που πίνουμε, τη θάλασσα και την ίδια μας τη ζωή.
Καταγγέλλουμε την τρομοκρατία της δημοτικής αρχής του ΠΑΣΟΚ σε βάρος των κατοίκων που δίκαια αγωνίζονται για το κλείσιμο της τοξικής βόμβας της Ξερόλακας.
Ο δήμαρχος εκβιάζει το λαό. Οδήγησε στη σύλληψη του αγωνιστή δημοτικού συμβούλου Κώστα Πελετίδη και άλλων.
Για μια ακόμα φορά όπως και σε άλλες κινητοποιήσεις στο παρελθόν, η δημοτική αρχή του ΠΑΣΟΚ, στέλνει εισαγγελείς και ΜΑΤ, στέλνει τραμπούκους και συκοφαντεί με τις πλάτες πολλών ιδιοκτητών ΜΜΕ της πόλης.
Συκοφαντεί το ΚΚΕ και το βουλευτή του που στέκεται στο πλευρό των κατοίκων.
Οι βουλευτές του ΚΚΕ δεν ψηφίζουν τα μνημόνια που σφαγιάζουν το λαό.
Δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια όταν ο δήμαρχος με την τοξική βόμβα της Ξερόλακας γεμίζουν με σκουπίδια τη ζωή μας.
Οι βουλευτές του ΚΚΕ χρησιμοποιούν την ασυλία τους για να υπερασπίζονται το λαό και τα δικαιώματά του.
Οι ομοτράπεζοι του Φούρα χρησιμοποιούν την ασυλία για να κλέβουν τα ταμεία και να λαδώνονται με μίζες εκατομμυρίων ευρώ από τη κάθε Ζήμενς.
Αν ενδιαφερόταν για την ζωή των κατοίκων δεν θα μας τσάκιζε με πρόστιμα και φόρους. Θα έβαζε σε άμεση λειτουργία τη λύση του φλόκα.
Λέει ψέματα ότι αυτό δεν γίνεται.
Θέλει να κρύψει ότι πίσω από τη διαχείριση των απορριμμάτων κρύβονται συμφέροντα πολλών εκατομμυρίων ευρώ στα οποία συμμετέχει και η δημοτική αρχή του ΠΑΣΟΚ.
Συνένοχος είναι ο κύριος Δημαράς, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που συμφωνεί με την λειτουργία της τοξικής βόμβας της Ξερόλακας.
Συνένοχη η ΚΟΕ-Σύριζα και ο Συνασπισμός που κάνουν πλάτες στην δημοτική αρχή υιοθετώντας τη θέση του για παράταση της λειτουργίας της Ξερόλακας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου