Δελτίο τύπου της Γραμματείας Πάτρας του ΠΑΜΕ

18.6.09


Το προβοκατόρικο σχέδιο συκοφάντησης του αγώνα των 37 απολυμένων μουσικών του δήμου της Πάτρας, που εκπόνησε ο δουλέμπορος Φούρας, πέρασε σήμερα σε νέα φάση.
Με εντολές Φούρα, ο οδηγός του, κάποιος Σπύρος Βέροιος, επιτέθηκε σε στέλεχος του ΠΑΜΕ και του Συνδικάτου Οικοδόμων, αναίτια και απρόκλητα, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ο δήμαρχος της Πάτρας θρέφει νέους Καλαμπόκες.
Μετά τις απολύσεις, τις προβοκάτσιες και τους εκβιασμούς, οι τραμπουκισμοί ολοκληρώνουν το ενορχηστρωμένο σχέδιο της δημοτικής αρχής που έχει την στήριξη των ιδιοκτητών μέσων ενημέρωσης που καλύπτουν τις ενέργειες του πολιτικού τους προσωπικού.
Σε λάθος πόρτα χτύπησαν.
Τα συνδικάτα, τα σωματεία κι οι εργαζόμενοι που παλεύουν για την επαναπρόσληψη των 37 μουσικών με πλήρη ασφαλιστικά και μισθολογικά δικαιώματα, τα έχουμε βάλει με ισχυρούς πολυεθνικούς ομίλους και μονοπώλια, με τα αφεντικά του Φούρα.
Έχουμε πείρα, κατακτήσεις και αντοχή, να τραβήξουμε τον αγώνα μέχρι την δικαίωση.
Ο προβοκάτορας Φούρας και τα τσιράκια του έχουν ήδη παραδοθεί στην χλεύη της εργατικής τάξης της Πάτρας.
Απαντάμε άμεσα με την συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο το πρωί στις 9.30 έξω από τον δήμο Α.Ε. και με την μαζική μας συμμετοχή στο απογευματινό συλλαλητήριο στις 7.30 έξω από το Στρούμπειο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου