Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί

13.6.09
Η Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την κατάπτυστη και προβοκατόρικη μεθόδευση της Δημοτικής Αρχής του ΠΑΣΟΚ που με ψέμματα και συκοφαντίες έχει στόχο και σκοπό να φοβίσει τους αγωνιζόμενους μουσικούς και συνολικά τους εργαζόμενους του Δήμου –και όχι μόνο- που βιώνουν τους μισθούς πείνας, την ανασφάλιστη εργασία, τις ελαστικές μορφές απασχόλησης.
Η ενορχηστρωμένη επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους μουσικούς που μήνες τώρα παλεύουν διεκδικώντας το αυτονόητο έχει στόχο συνολικά την εργατική τάξη και επιδίωξη να σκύψουν το κεφάλι, να μείνουν μακριά από το ταξικό εργατικό κίνημα και το ΠΑΜΕ.
Προειδοποιούμε τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ της πόλης που ξεζουμίζουν εκατοντάδες νέους εργαζόμενους με 4ωρες συμβάσεις και απλήρωτη εργασία ολημερής ότι δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Όλοι γνωρίζουμε ότι ποτέ δεν πρόκειται να προβάλλουν τις δίκαιες διεκδικήσεις εργαζομένων ανεξαρτήτως κλάδου, το ξέρουμε. Είναι πρόκληση όμως να αναπαράγουν χωρίς να εξακριβώσουν τα ψέματα και τις αθλιότητες του Φούρα και της ομάδας του.
Το κεφάλαιο, το πολιτικό του προσωπικό, οι ηγεσίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα χάσουν τον ύπνο τους. Αντεπίθεση τώρα με το ΠΑΜΕ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου