ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 1Η ΜΑΗ

25.4.17


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα Συνδικάτα στην Αχαΐα δίνουν τη μάχη της απεργίας της Πρωτομαγιάς με κεντρικό σύνθημα: «Εργατική Πρωτομαγιά 2017. Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά».
Όλες οι δυνάμεις χωρίς καμιά καθυστέρηση στον αγώνα.
Στα πλαίσια αυτά αξιοποιούν όλες τις συλλογικές διαδικασίες για να μπουν περισσότεροι εργαζόμενοι στην οργάνωση της μάχης. Διοργανώνουν Γενικές Συνελεύσεις, συσκέψεις, συγκεντρώσεις σε χώρους δουλειάς, εκδηλώσεις.
Παρεμβάσεις που προγραμματίζονται:
·         Τετάρτη 26 Απρίλη και ώρα 7:00μμ, κοινή εκδήλωση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αχαΐας με την Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας  με θέμα : ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Παμμικρασιατικού Συλλόγου.
·         Παρασκευή 28 Απρίλη, 12:00 εκδήλωση – συζήτηση του Συνδικάτου ΟΤΑ Ν. Αχαίας με τους εργαζόμενους στον ηλεκτροφωτισμό και την αυτεπιστασία. Η εκδήλωση θα γίνει στην υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων στο κτήριο Λαδόπουλου. Επίσης θα προβληθεί βίντεο για την Πρωτομαγιά.
·         Παρασκευή 28 Απρίλη, 7:00μμ σύσκεψη – συζήτηση της Γραμματείας Αχαίας του ΠΑΜΕ με τα συνδικάτα της Περιοχής με θέμα τη στάση των εργατών στον πόλεμο. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην Αγορά Αργύρη, Αγίου Ανδρέου 12.
Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 10:00πμ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου