ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ

29.4.17
ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΠΟΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 20 – ΠΑΤΡΑ – ΤΚ:262 21
Αναγν. Με την υπ' αριθμ. 778/2003
Αποφ. Πολυμ. Πρωτοδ. Πατρών

ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 18                                                               ΠΑΤΡΑ 27/04/2017
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων στα Ποτά-Τρόφιμα Ν. Αχαϊας εκφράζει την συμπαράστασή και αλληλεγγύη του στος εργαζόμενους των επιχειρήσεων ΖΟΥΡΑ. Καταγγέλλουμε την προκλητική ενέργεια της εργοδοσίας στις εν λόγω πτηνοτροφικές επιχειρήσεις να μεθοδεύσει τις απολύσεις όλων των μελών του ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου, όπου ανάμεσα στα μέλητου βρίσκεται και ο οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών, καταθέτοντας στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ έγγραφα «οικιοθελούς αποχώρησης»!
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε κοινό βηματισμό με την εργοδοσία έχει κάνει ότι περνάειαπό το χέρι της για να στηρίξει αυτά τα σχέδια. Υλοποιεί και επεκτείνει όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο, ενώ είναι έτοιμη να φέρει νέες ανατροπές που θανομιμοποιούν τέτοιες ενέργειες της εργοδοσίας. Έχει πλήρη επίγνωση για τον αγώνα των συγκεκριμένωνεργαζομένων καθώς έχουν γίνει συναντήσεις στο υπουργείο, σε υπηρεσίες, έχει συζητηθεί ακόμα και στο κοινοβούλιο.
Καλούμε τους εργαζόμενους στον όμιλο ΖΟΥΡΑ να συνεχίσουν με ψηλά το κεφάλι τον αγώνα τους για το αυτονόητο, αξιοπρεπή δουλειά με δικαιώματα.Η εργοδοτική τρομοκρατία θα βρει απέναντί της όλους τους εργαζόμενους τόσο στα Ποτά Τρόφιμα όσο και σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς.
Να μη χάσει κανένας εργαζόμενος τη δουλιά του
Να καταβληθούν όλα τα δεδουλευμένα
Να μη χαθεί κανένα δικαίωμα
Κάτω τα χέρια από τα συνδικαλιστικά όργανα
Οι εργαζόμενοι του ομίλου ΖΟΥΡΑ δεν είναι μόνοι τους. Είμασε μαζί τους και καλούμε όλους τους εργάτες να στηρίξουν αυτό το δίκαιο αγώνα.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΙΓΙΟ ΣΤΙΣ 10:00πμ
ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου