ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

10.11.15



                                                                                                                          
                                             Πάτρα, 10-11-2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


1)          Το Συνδικάτο Εργαζομένων στους ΟΤΑ Νομού Αχαΐας

2)          Το Συντονιστικό Συνταξιουχικών Οργανώσεων Πάτρας,
3)          Το συνδικάτο Μέταλλου Πάτρας,
4)          Το Συνδικάτο  Επισιτισμού Τουρισμού  & Ξενοδοχείων Νομού Αχαΐας 
5)                                              Το Συνδικάτο Εργ/λων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις & παροχής υπηρεσιών    N.Αχαΐας  .
6)          Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας ( μέλος της Ο.Γ.Ε)
7)          Η Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών,
8)          Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αλεξιώτισσας,
9)           Η Επιτροπή Αλληλεγγύης Ζαβλανίου,
Σήμερα το πρωί τα συνδικάτα του νομού μας, προχώρησαν σε  μαζική κινητοποίηση, -  - παράσταση διαμαρτυρίας-   στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ. Τις τελευταίες μέρες η Διοίκηση της ΔΕΗ έχει εξαπολύσει νέα επίθεση στα λαϊκά νοικοκυριά και προβαίνει σε μαζικές διακοπές ρεύματος. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να κόψουν το ρεύμα σε ηλικιωμένη που είναι ενταγμένη στο κοινωνικό τιμολόγιο!! Τα σωματεία δεν θα κάνουν πίσω. Απαίτησαν να επανασυνδεθούν όλα τα κομμένα ρεύματα παντού. Θα είμαστε κάθε μέρα σε κινητοποίηση για να προστατέψουμε το δικαιώματα μας.
Καταγγέλλουμε τον αυταρχισμό της κυβέρνησης που από τη μια επιβάλει τα χαράτσια, τις περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, την φοροεπιδρομή στο λαϊκό εισόδημα και από την άλλη απαιτεί από τους άνεργους τους συνταξιούχους, τα λαϊκά νοικοκυριά  να ανταποκριθούν στα αυξημένα τιμολόγια της ΔΕΗ.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μην σκύψουν το κεφάλι, να σπάσουν τη μοιρολατρία και να δώσουν μαχητική αγωνιστική απάντηση στην πολιτική των μνημονίων , της κυβέρνησης της Ε.Ε . Οργανωμένα μέσα από τα  Συνδικάτα μας να απαιτήσουμε τα δικαιώματα μας και τη ζωή που μας αξίζει.
ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ  Εργαζόμενοι  – άνεργοι  –συνταξιούχοι,  νέοι και νέες, στην ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ και στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ με τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ στην πλατεία Γεωργίου  στις 10:30 π.μ
                   ΑΡΚΕΤΑ  ΜΑΤΩΣΑΜΕ- ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ!               
ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου