κατάθεση του νόμου για την Κοινωνική Ασφάλιση -πλατιά σύσκεψη

20.11.15


                                                   Πάτρα, 20-11-2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Γραμματεία νομού Αχαΐας του Π.Α.ΜΕ καλεί σε πλατιά σύσκεψη τα κλαδικα συνδικάτα, τα επιχειρησιακά σωματεία, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, τις λαϊκές επιτροπές, εργαζόμενους, ανέργους, την Δευτέρα 23 Νοέμβρη στις 7 μ.μ στο Μέγαρο Λόγου & Τέχνης (πλ. Γεωργίου). Μπροστά στην κατάθεση του νόμου για την Κοινωνική Ασφάλιση στα τέλη του  Νοέμβρη, τα σωματεία ετοιμάζονται να δώσουν ενιαία απάντηση, κλιμακώνοντας με νέα πανεργατική απεργία όταν έρθει το σχετικό νομοσχέδιο.
Κεφάλαιο – ΕΕ – Κυβέρνηση προχωρούν σε ένα τεράστιο προμελετημένο αντεργατικό έγκλημα! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έρχεται να τελειώσει τη βρώμικη δουλειά που άφησαν στη μέση οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ! Κανένας να μην παρασυρθεί από τα ψέματα της βρώμικης κυβερνητικής προπαγάνδας ότι δήθεν τα μέτρα θα αποδώσουν «δικαιοσύνη και ισότητα».
Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις , ότι οι εργαζόμενοι στα ΒΑΕ θα εξαιρεθούν από τις αντιασφαλιστικές αλλαγές που ψηφίστηκαν και όσες δρομολογούνται, η αλήθεια είναι διαφορετική. Όλοι οι εργαζόμενοι έτσι και οι εργαζόμενοι στα ΒΑΕ, όταν θεμελιώσουν δικαίωμα συνταξιοδότησης, θα λάβουν μικρότερες συντάξεις με βάση τους νόμους που ψηφίστηκαν και συνεχώς θα βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο νέων μειώσεων, λόγω της κατάστασης των ασφαλιστικών ταμείων.
Τώρα  να αντιμετωπίσουμε την επίθεση, αλλά και να περάσουμε στην αντεπίθεση, με επίκεντρο τις αυξημένες ανάγκες μας και με τη γνώση ότι από τις πλάτες μας περνάει όλος ο πλούτος που βάζουν στις τσέπες τους οι μεγαλοεπιχειρηματίες.

o Δε θα χαρίσουμε την κοινωνική ασφάλιση που κατακτήθηκε με αίμα!
o Όχι στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης!
o Κατάργηση όλων των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων.
o Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη! Μπλόκο στους πλειστηριασμούς!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου