ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΞΙΚΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ-2015

16.11.15


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΞΙΚΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

            Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Οικοτρόφων Εστίας, Μαθηματικού, Φυσικού, Φαρμακευτικής, Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου, οι Σπουδαστικοί Σύλλογοι ΣΤΕφ, ΣΕΥΠ, ΣΔΟ  του ΤΕΙ Πάτρας, η Γραμματεία Πάτρας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, η Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑΜΕ, ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας (μέλος της ΟΓΕ), η ΠΑΣΕΒΕ και η ΠΑΣΥ καλούν τη νεολαία, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους φτωχούς αγρότες και αυτοαπασχολούμενους,  τις γυναίκες της Πάτρας στις τριήμερες εκδηλώσεις για τον ταξικό εορτασμό των 42 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
            Διδασκόμενοι από την πείρα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και εμπνεόμενοι από τη δράση των φοιτητών και του λαού εκείνες τις ηρωικές μέρες βγάζουμε συμπεράσματα για το σήμερα τιμώντας αγωνιστικά την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Ο δικός μας Νοέμβρης είναι η συνέχεια του αγώνα ενάντια στα σύγχρονα δεσμά της ΕΕ, των μονοπωλίων και των κυβερνήσεων που τους στηρίζουν!
Τιμάμε τον ταξικό εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου!
Καλούμε όλο το λαό της Πάτρας:
·         Την Κυριακή 15/11 σε συναυλία στη Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου με φοιτητικά συγκροτήματα στις 19:00.
·        Την Δευτέρα 16/11 σε κατάθεση στεφανιών στο χώρο του Παραρτήματος και της Παλιάς Ασφάλειας(συγκέντρωση στις 17:00 στην πλ. Γεωργίου).
·        Την Τρίτη 17/11 στη πορεία για τα 42 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου μαζί με σωματεία εργαζομένων και συλλόγους της Πάτρας, στις 18:00 από την πλατεία Γεωργίου.
                                          ΜΑΣ-Π.Α.ΜΕ- ΠΑΣΥ-ΠΑΣΕΒΕ-ΟΓΕ

    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου