Η 1η Μάη δεν είναι αργία, είναι απεργία και θα γίνει την Μ. Τετάρτη

10.4.13

Η Γραμματεία Αχαΐας του Π.Α.ΜΕ καταγγέλλει την τρικομματική κυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ), που βάζει στο στόχαστρο τα σύμβολα της εργατικής τάξης επιχειρώντας να μετατρέψει την Πρωτομαγιά σε κινητή γιορτή. Μπροστάρης σε αυτή τη προσπάθεια είναι η ξεπουλημένη ΕΣΕΕ που κάνει τεμενάδες στα μονοπώλια πατώντας τον λαιμό της εργατικής τάξης.
Το ταξικό εργατικό κίνημα δεν θα επιτρέψει να χτυπηθεί και να υπονομευτεί η Εργατική Πρωτομαγιά. Είναι η μέρα που συμπυκνώνει τους αγώνες των εργατών όλου του κόσμου ενάντια στην καταπίεση, την εκμετάλλευση και την εξουσία του κεφαλαίου. Είναι μέρα τιμής για τους χιλιάδες νεκρούς της τάξης μας και σαν τέτοια θα συνεχίσει να καταγράφεται στο παγκόσμιο ημερολόγιο των εργατικών αγώνων.
Η Γραμματεία Αχαΐας του Π.Α.ΜΕ καλεί όλη την εργατική τάξη του νομού μας να οργανώσει την απεργία της Πρωτομαγιάς, να πάρει αγωνιστικές αποφάσεις μέσα από γενικές συνελεύσεις και συζητήσεις και να συμμετέχει την 1η Μάη στην απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ στην Πλ. Γεωργίου στις 10:30 το πρωί.
Η γραμματεία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου