ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

28.2.12

ΠΑΤΡΑ 28/2/2012

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ: ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΛΛΟΥ, ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ- ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ,
ΦΑΡΜΑΚΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΦΡΙΓΚΟΚΛΑΣ, ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ –ΠΟΤΩΝ, ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΟΤΑ ν.ΑΧΑΙΑΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη 28/2/2012 το πρωί τα ταξικά συνδικάτα της πόλης μας στο νομαρχιακό διοικητή του ΙΚΑ στο κατάστημα του Αγ. Αλέξη, με αφορμή το κλείσιμο των μικροβιολογικών εργαστηρίων του ΙΚΑ στα πλαίσια του ΕΟΠΥΥ. Ο διοικητής του ΙΚΑ κάτω από την αποφασιστικότητα που επέδειξαν τα συνδικάτα και η συντονιστική επιτροπή των συνταξιουχικών οργανώσεων δεσμεύτηκε ότι θα δώσει εντολή στους γιατρούς του ΙΚΑ από 1 Μάρτη να εξετάζουν τους εργαζόμενους που δεν έχουν θεωρήσει τα βιβλιάρια τους λόγω ενσήμων(ανεργία).

Στην συνεχεία πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ κ.Κοντοέ γιατί τόλμησε να κόψει την παροχή νερού σε φτωχούς εργαζόμενους και επαγγελματίες της πόλης μας, θύματα της αντιλαϊκής πολιτικής της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου και της δημοτικής αρχής(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝ-ΔΗΜΑΡ). Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ ήταν τουλάχιστον προκλητικός υπερασπιζόμενος την αντιλαϊκή πολιτική του δήμου αλλά και του πολιτικού φορέα που εκφράζει(ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ) βρίσκοντας προφάσεις (νομικά κωλύματα) ώστε να εμποδιστεί η επανασύνδεση των παροχών. Κάτω από την πίεση των συνδικάτων δεσμεύτηκε να δώσει εντολή για άμεση επανασύνδεση των παροχών.

Καλούμε την εργατική τάξη της πόλης μας να βγάλει τα συμπεράσματά της, τα ταξικά συνδικάτα μαζί με τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες να δυναμώσουν την συμμαχία τους απέναντι στα μονοπώλια και το πολιτικό προσωπικό τους. Να ανατρέψουμε την πολιτική τους, να ανοίξουμε το δρόμο για μια πολιτική και μια εξουσία που να υπηρετεί αποκλειστικά τα δικά μας συμφέροντα, των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων.

Εμείς έχουμε τη δύναμη. Μπορούμε να νικήσουμε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

23.2.12

Πάτρα, 23/02/2012

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ: ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΛΛΟΥ, ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ- ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,
ΦΑΡΜΑΚΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΦΡΙΓΚΟΚΛΑΣ, ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ –ΠΟΤΩΝ, ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΟΤΑ ν.ΑΧΑΙΑΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Νέα βάρη στις πλάτες των ασφαλισμένων έρχεται να προσθέσει η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με το κλείσιμο των μικροβιολογικών εργαστηρίων του ΙΚΑ. Στα πλαίσια του ΕΟΠΥΥ με το κλείσιμο των εργαστηρίων ή την έλλειψη αντιδραστηρίων δεν θα γίνονται πλέον σοβαρές εξετάσεις μετατρέποντάς τα σε αιμοληπτήρια. Έτσι στρέφουν τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, αναγκάζοντάς τους με αυτόν τον τρόπο να πληρώνουν το χαράτσι συμμετοχής 15% ή και ολόκληρη τη συμμετοχή των εξετάσεων εκείνων, που δεν έχουν κοστολογηθεί με δημόσιο τιμολόγιο. Καλούμε τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τις γυναίκες σε κοινή πάλη για ένα ενιαίο, καθολικό, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας και πρόνοιας.

Όλοι στην κινητοποίηση των ταξικών συνδικάτων και συνταξιουχικών οργανώσεων την Τρίτη 28/02, στις 9π.μ, στο ΙΚΑ Αγίου Αλέξη.

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ

Η Δημοτική Αρχή ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝ-ΔΗΜΑΡ και η διοίκηση της ΔΕΥΑΠ προκαλούν τη νοημοσύνη των εργαζομένων, των ανέργων και των λαϊκών οικογενειών. Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό ζωτικής σημασίας, επομένως είναι απαράδεκτη και μόνο η απειλή για κόψιμο της παροχής. Η «κοινωνική ευαισθησία» τους είναι τόσο μεγάλη που...δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι η ανεργία στην Πάτρα είναι τουλάχιστον 30%, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων αδυνατεί να πληρώσει τα στοιχειώδη λόγω των μισθών φτώχειας. Ακόμα πιο προκλητικό είναι να φορτώνουν την ευθύνη στην άνεργη διότι δεν τους ενημέρωσε!!!!

Μάλλον η «κοινωνική ευαισθησία» τους δεν φτάνει στις λαϊκές γειτονιές, όπως η συνοικία Λάγγουρα...

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι λαϊκές οικογένειες δε ζητούν ελεημοσύνη και δεν είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν την εξαθλίωση που τους έχουν εξαναγκάσει η πλουτοκρατία, η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και η Ε.Ε. Απαιτούν το δικαίωμα στην εργασία και στην αξιοπρεπή ζωή και τα διεκδικούν οργανωμένα με τα ταξικά συνδικάτα και τις Λαϊκές Επιτροπές. Να γίνει σαφές ότι δεν θα επιτραπεί σε κανένα να κόψει το νερό και το ρεύμα σε οποιαδήποτε λαϊκή οικογένεια. Ψηλά το κεφάλι στα δύσκολα που έρχονται, οργάνωση, αντεπίθεση!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΒΟ

22.2.12

ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΜΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ

Συνάδελφε-ισσα,

Στην τελευταία Γενική Συνέλευση του Σωματείου ο επικεφαλής της ΔΑΚΕ στο Δ.Σ.(η παράταξη της ΝΔ) εξαπέλυσε βρώμικη συκοφαντική επίθεση στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στα Ε.Α.Σ. Ισχυρίστηκε ότι οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ πρότειναν-στη πρόσφατη συνάντηση των σωματείων με τον υπουργό στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας-να ενταχθούν οι εργαζόμενοι των ΕΑΣ στο μισθολόγιο του Δημοσίου και όχι των ΔΕΚΟ (όπως προτείνει η ΔΑΚΕ και η κυβέρνηση), εννοώντας ότι δήθεν πρότειναν να αμείβονται με ακόμα μικρότερους μισθούς.

Η παράταξη της ΝΔ και ο επικεφαλής της λένε ΨΕΜΑΤΑ

και κοροϊδεύουν συνειδητά!

Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ πρότειναν και απαίτησαν το αυτονόητα: Να διατηρηθεί το μισθολόγιο όπως ήταν, να πληρωθούν άμεσα τα δεδουλευμένα, να σταματήσουν οι περικοπές, να δοθούν αυξήσεις, να εξασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στα Ε.Α.Σ.

Αντίθετα, οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ παζάρευαν να ενταχθούν οι εργαζόμενοι στο Μισθολόγιο των ΔΕΚΟ, που σημαίνει επίσης μειώσεις μισθών. Δηλαδή παζαρεύουν το ύψος της μείωσης των μισθών.

Η ΔΑΚΕ χρησιμοποιεί την ίδια τακτική με τη ΝΔ. Παρίσταναν τους αντιμνημονιακούς, ενώ στήριζαν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα και απαιτούσαν ακόμα σκληρότερα. Τώρα επιθετικά στηρίζουν το νέο μνημόνιο και στέκονται θεματοφύλακες της αντιλαϊκής επέλασης. Οι ίδιοι στηρίζουν τις εφεδρείες και τις απολύσεις στο Δημόσιο Τομέα, τις μεγάλες περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις.

Δεν είναι τυχαία η στάση τους ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ στη ΓΣΕΕ, στα Εργατικά Κέντρα, στις Ομοσπονδίες και στα Σωματεία παζαρεύουν με τους βιομηχάνους και την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τα δικαιώματα και τους μισθούς των εργαζομένων. Συνδιαλέγονται στους «κοινωνικούς διαλόγους» με το ΣΕΒ για το πως θα μας «κουρέψουν», γιατί έχουν για θεό τους την ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου και τη διάσωση της Ε.Ε. Παίζουν τα παιχνίδια της συγκυβέρνησης. Μέσα σε αυτά είναι και η αποδοχή του ξεπουλήματος των Ε.Α.Σ.

Όλα τα άλλα περί «κατοχής» και «γερμανικής μπότας», που αραδιάζουν καθημερινά, δεν είναι τίποτα άλλο παρά κόλπα για να κρύψουν τις αιτίες της καπιταλιστικής κρίσης και της αντιλαϊκής επίθεσης. Για να καλύψουν τη συγκυβέρνηση που στηρίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Για να συμβιβαστούν με τις απαιτήσεις των μονοπωλίων.

Συνάδελφε-ισσα,

Θυμίσου! Όταν το ΠΑΜΕ προειδοποιούσε τα τελευταία χρόνια, ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ καλλιεργούσαν τον εφησυχασμό. Όταν το ΠΑΜΕ κατάγγειλε το ξεπούλημα απαιτώντας ενιαίο αποκλειστικά δημόσιο φορέας αμυντικής βιομηχανίας, αυτοί απλά ζητούσαν «νέες παραγγελίες». Όταν κηρύχτηκαν οι πρόσφατες απεργίες, οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ σε εργοστάσια των Ε.Α.Σ. τις μετέτρεπαν σε τετράωρες στάσεις εργασίας.

Για αυτούς τους λόγους λένε ψέματα. Όπως ψέματα λένε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ για το νέο Μνημόνιο προκειμένου να τρομοκρατήσουν το λαό. Για αυτούς τους λόγους εξαπολύουν τη βρώμικη επίθεση ενάντια στο ΠΑΜΕ. Την ίδια ώρα, όμως, πουλούν παραμύθια περί «ενότητας» και «εφόδων στη βουλή».

Συνάδελφε-ισσα,

Μην τους εμπιστεύεσαι! Είναι στην υπηρεσία της μαύρης συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Απομόνωσε ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ. Εγκατέλειψε οριστικά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ. Στα τσακίδια τα μνημόνια, η συγκυβέρνηση και η Ε.Ε. Οργάνωση και πάλη, συσπείρωση με το ΠΑΜΕ.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΛΕΒΑΡΗ

20.2.12

Στα πλαίσια των συλλαλητηρίων του Π.Α.ΜΕ. ενάντια στον εφαρμοστικό νόμο που προωθεί η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου, ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, για ψήφιση στη βουλή, η γραμματεία Πάτρας του Π.Α.ΜΕ. διοργανώνει συλλαλητήριο την Τετάρτη 22 Φλεβάρη στις 6μ.μ. στην πλ. Γεωργίου και καλεί την εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τη νεολαία να συμμετέχουν.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΛΕΒΑΡΗ

στις 6μ.μ. στην ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

15.2.12
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πάτρα, 15/02/2012

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ:
ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΛΛΟΥ, ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ- ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,
ΦΑΡΜΑΚΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΦΡΙΓΚΟΚΛΑΣ, ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ –ΠΟΤΩΝ.

Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ βρήκαν τον τρόπο να βάλουν λουκέτο στους Οργανισμούς Εργατικής Εστίας (Ο.Ε.Ε.) και Εργατικής Κατοικίας (Ο.Ε.Κ.) και παράλληλα να στερήσουν από τους εργαζόμενους μια σειρά παροχές που τις έχουν πληρώσει.
Το λουκέτο γράφει: ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ. Απαλλαγή των εργοδοτών από την υποχρέωση της καταβολής εισφορών για τον Ο.Ε.Ε. και τον Ο.Ε.Κ. Είναι μέρος του γενικότερου σχεδιασμού ανατροπής των εργατικών κατακτήσεων για να αυξηθούν τα κέρδη της εργοδοσίας.
Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ έχει τεράστιες ευθύνες, συνομολόγησε και συνέβαλε στην απόφαση για τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους. Συνέβαλε για να απαλλαγούν οι εργοδότες από τις εισφορές στους οργανισμούς και τη μείωση τους στο ΙΚΑ. Έχει εγκληματικές ευθύνες για το κλείσιμο του Ο.Ε.Κ. και του Ο.Ε.Ε.
Μια τέτοια εξέλιξη κατάργησης των οργανισμών θα έχει σοβαρές συνέπειες τόσο για τους δικαιούχους του ΟΕΚ που χρόνια κατέβαλαν εισφορές για να αποκτήσουν ένα κεραμίδι, αυτούς που έχουν πάρει δάνεια από κεφάλαια του ΟΕΚ, τους δικαιούχους της Εργατικής Εστίας στον κοινωνικό τουρισμό και τους εργαζόμενους των δύο οργανισμών.
Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η κυβέρνηση κάθε διαδικασία κατάργησης των Οργανισμών.
Το ΙΚΑ να αποδώσει άμεσα τα 3 δις στον Ο.Ε.Κ. και 1 δις στον Ο.Ε.Ε. από τη συν’ είσπραξη που παράνομα παρακρατεί και να καταβάλει τις τρέχουσες εισφορές που εισπράττει. Το κράτος να χρηματοδοτήσει τα προγράμματα του Ο.Ε.Κ., για να παίξει ουσιαστικό ρόλο στην απόκτηση κατοικίας από τους δικαιούχους.
Άμεσα να ξεκινήσουν τα προγράμματα κατασκευής κατοικιών, γρήγορη αποπεράτωση των οικισμών που βρίσκονται υπό κατασκευή, δάνεια στους δικαιούχους στο ύψος της αξίας της κατοικίας από κεφάλαια του ΟΕΚ.
Ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας να ικανοποιήσει τις ανάγκες των δικαιούχων σε δελτία κοινωνικού τουρισμού και τις άλλες παροχές, να μην κλείσουν οι παιδικοί σταθμοί, να μην απολυθούν οι εργαζόμενοι.
Καλούμε τους δικαιούχους και τους εργαζόμενους των οργανισμών σε συντονισμένο αγώνα για να αποκτήσουν οι Οργανισμοί πραγματικό περιεχόμενο.
Δουλειά με πλήρη δικαιώματα για τους εργαζόμενους, μισθοί στο ύψος των σύγχρονων αναγκών, καμιά απόλυση, κατάργηση των ελαστικών μορφών απασχόλησης, πρόσληψη προσωπικού με πλήρη δικαιώματα. Να σταματήσει η απαξίωση του προσωπικού του Ο.Ε.Κ. που διαθέτει εμπειρία και επιστημονική επάρκεια και μπορεί να αξιοποιηθεί για να αναπτυχθεί έργο για τις ανάγκες των δικαιούχων. Επαρκείς παροχές στο ύψος των αναγκών των δικαιούχων από τον Ο.Ε.Κ. και τον Ο.Ε.Ε.
Καλούμε τους δικαιούχους και τους εργαζόμενους των Οργανισμών να παλέψουμε από κοινού, συνολικά ενάντια στα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης και της Τρόικας. Όσο οξύνεται η ανεργία, όσο οξύνεται η εισφοροδιαφυγή, όσο μειώνονται μισθοί και μεροκάματα σε συνδυασμό με την κατάργηση των Σ.Σ.Ε. και τις ελαστικές μορφές απασχόλησης, τα έσοδα των Οργανισμών θα μειώνονται. Η κυβέρνηση θα το αξιοποιεί για να μειώνει τις παροχές στους δικαιούχους και τελικά θα βάλει λουκέτο με αυτό τον τρόπο.
Καλούμε τους δικαιούχους και των δύο οργανισμών, αυτούς που έχουν πάρει δάνειο, τους εργαζόμενους που παίρνουν επιδότηση ενοικίου, τους εργαζόμενους των οργανισμών σε παράσταση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων
την Πέμπτη 16/2/2012 στις 9 π.μ.
Την Παρασκευή 17/2/2012 στις 6 μ.μ Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αγίου Ανδρέου & Φιλοποίμενος
Να απαιτήσουμε να μη μπει λουκέτο στους Οργανισμούς, να μην επιχειρήσουν συνένωση, γιατί από άλλο δρόμο θα απολύσουν τους εργαζόμενους και θα απαξιώσουν τους Οργανισμούς.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ

11.2.12
ΕΡΓΑΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ !
Όλοι στον αγώνα

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Π।Α।ΜΕ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

• ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ
• ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ

ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ, ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Εργαζόμενοι – εργαζόμενες, άνεργοι, νέοι και νέες
Δεν βγαίνει τίποτα με την ατομική προσπάθεια, με το σιχτίρισμα και την κλάψα, με το να περιμένεις να σου βγάλει άλλος “το φίδι από την τρύπα”. Δεν βγαίνει τίποτα με το περίμενε, με τον φόβο. Εξάλλου τώρα δεν σου αφήσανε τίποτα για να φοβάσαι μην το χάσεις παρά μόνο τις αλυσίδες σου.
Τώρα δεν μπορείς να λες “εγώ κοιτάζω τη δουλειά μου” γιατί τέτοια δεν έχεις και όταν την έχεις είναι προσωρινή. Τώρα δεν μπορείς να λες “ενδιαφέρομαι για τα παιδιά μου” γιατί τώρα αποφάσισαν να τα κάνουν σκλάβους στους βιομήχανους, στους επιχειρηματίες. Τώρα δεν μπορείς να λες “δεν απεργώ για να μην με απολύσουν” γιατί σε απολύουν και χωρίς να απεργήσεις, χωρίς καν να έχεις περάσει έξω από την πόρτα του σωματείου σου.
Τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία, ότι δεν ήξερες, ότι κάτι περίμενες, ότι δεν είχες καταλάβει. Τώρα τα πράγματα είναι πιο απλά, ή στέκεσαι όρθιος, ξεσηκώνεσαι παντού, ή σκύβεις και περπατάς γονατιστός προς την καπιταλιστική κόλαση. Μέση λύση δεν υπάρχει.
Εργαζόμενοι – εργαζόμενες,
Ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε, το οφείλουμε σε αυτούς που πάλεψαν πριν από εμάς, στους νεκρούς του αγώνα. Το οφείλουμε στα παιδιά μας για να μπορούμε να τα κοιτάμε με περηφάνια στα μάτια, λέγοντας τους ότι δεν γονατίσαμε, δεν τα προδώσαμε.
Δεν φτάνει να ξεσηκωθούμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε για μεγάλους, σκληρούς και μακροχρόνιους αγώνες. Δεν αρκούν οι αγώνες που ξέραμε μέχρι τώρα. Ο αντίπαλος είναι καλά οργανωμένος και διαθέτει πολλά μέσα. Απαιτεί να οργανωθούμε σε όλους τους χώρους δουλειάς, να συγκροτήσουμε γερά κλαδικά συνδικάτα, με στηρίγματα σε όλους τους χώρους δουλειάς, εργοστασιακά σωματεία, σωματειακές επιτροπές.
Χρειάζεται όλοι οι εργάτες, τα λαϊκά στρώματα, να οργανώσουμε αγώνες ενάντια σε ΕΕ, εργοδοσία, στις δυνάμεις που τους στηρίζουν, για να πάρουμε στα χέρια μας αυτά που μας ανήκουν, δηλαδή όλα.
Χρειάζεται αποφασιστικότητα, αντοχή, πειθαρχία. Χρειάζεται να διώξουμε από το σβέρκο μας, σε όλους τους χώρους τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες. Είναι μεγάλη αυταπάτη να περιμένει κανείς ότι μπορεί να αλλάξουν. Αυτοί εδώ και χρόνια έχουν αλλάξει στρατόπεδο, πληρώνονται από αυτό, δένονται με χίλια νήματα με την αστική τάξη και το κράτος της. Η συμβιβασμένη πλειοψηφία της ΠΑΣΚΕ στο εργατικό κέντρο Πάτρας και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που την αποτελούν έχουν τεράστιες ευθύνες.

Τις προηγούμενες μέρες, στην πόλη μας, πολλά σωματεία είχαν πάρει αποφάσεις για γενική απεργία και κλιμάκωση του αγώνα. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ έβαλαν δύο φορές το ζήτημα για απεργία στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, αλλά όπως έκαναν και η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έτσι και η πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ στο εργατικό κέντρο Πάτρας κωλυσιεργούσε και καταψήφιζε την πρόταση για απεργία λέγοντας «ας δούμε πρώτα τι θα γίνει στο διάλογο», δίνοντας χρόνο στη κυβέρνηση , στη Τρόικα και στη πλουτοκρατία για να προχωράνε τα σχέδια τους σε βάρος της εργατικής τάξης.

Τώρα φορούν το δήθεν αγωνιστικό τους προσωπείο με στόχο να αποπροσανατολίσουν και να εγκλωβίσουν τους εργαζόμενους σε ανώδυνη για το σύστημα κατεύθυνση αφού δεν αντιπαλεύουν την αιτία που γεννά αυτά τα μέτρα που είναι το καπιταλιστικό κέρδος. Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι πρόκειται για επικίνδυνο μηχανισμό στα χέρια της πλουτοκρατίας και γι’ αυτό είναι ανάγκη οι εργαζόμενοι να τους εγκαταλείψουν αλλάζοντας δραματικά το συσχετισμό δύναμης στο συνδικαλιστικό κίνημα.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Π।Α।ΜΕ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

• ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ
• ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ


ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ, ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Έχουμε τη δύναμη, είναι η ώρα να την νιώσουν για τα καλά. Μπορούμε να τους ανατρέψουμε.
• Κάτω η μαύρη κυβέρνηση. Στα τσακίδια μαζί με την τρόικα και την Ε.Ε.
• Κανένα νέο μνημόνιο. Καμία νέα συμφωνία που καταστρέφει τις ζωές μας.
• Να τιμωρηθούν σκληρά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ.

Όλοι στον αγώνα

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 9 ΦΛΕΒΑΡΗ

8.2.12
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 6:00μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εργαζόμενοι-εργαζόμενες, άνεργοι-άνεργες, νέοι-νέες,

Συντρίβουν τη ζωή μας!
Μην κάνεις πίσω. Μην τρομάζεις. Εσύ έχεις τη δύναμη!
Βιομήχανοι, τραπεζίτες, Τρόικα, κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, θέλουν να τ' αρπάξουν όλα.
Θέλουν να καταργήσουν ότι έχει απομείνει σε εργατικό δικαίωμα. Βάζουν στο επίκεντρο το τσάκισμα των μισθών και των συλλογικών συμβάσεων. Οι πολιτικοί τους υπηρέτες ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. – ΛΑΟΣ δυναμώνουν την ιδεολογική τρομοκρατία, προκαλούν, απειλούν και εκβιάζουν.

Να ματαιώσουμε τώρα το νέο έγκλημα. Να τους ανατρέψουμε. Όλοι στον αγώνα.
• Όχι στο νέο μνημόνιο.
• Όχι στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων.
• Όχι άλλα βάρη πάνω στις πλάτες των εργαζομένων.
• Καμιά περικοπή σε μισθούς, συντάξεις και δώρα.
• Να πληρώσει η πλουτοκρατία.
• Έξω η τρόικα από τη χώρα μας! Ανατροπή αυτών που την έφεραν με δική τους επιλογή!
• Εκλογές τώρα! Να τιμωρηθούν σκληρά τα κόμματα της συγκυβέρνησης, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.

H πίεση που ασκούν οι κινητοποιήσεις, οι απεργίες, η δύναμη της αντίστασης και των αγώνων, τους ανησυχεί. Τους βάζει εμπόδια στη διαχείριση της κρίσης προς όφελος των μονοπωλίων, των επιχειρηματιών, των εφοπλιστών. Οι αγώνες που έχουμε κάνει δεν πάνε χαμένοι. Πιέζουν, δυσκολεύουν, καθυστερούν μέτρα. Οι κινητοποιήσεις του λαού, ανέτρεψαν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Μπορούν να ανατρέψουν κάθε κυβέρνηση της πλουτοκρατίας.

ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, Η ΤΑΞΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη σε εγρήγορση και αγώνα. Καμιά αναμονή και κα-θυστέρηση στην απάντηση που πρέπει να δοθεί. Ή θα υποταχτούμε και θα τα σαρώσουν όλα, ή θα τους πάρουμε στο κυνήγι. Να μην αφήσουμε τις ζωές μας, στις τύχες των βιομηχάνων και του πολιτικού προσωπικού τους.

Κανένας εργάτης, νέος, άνεργος δεν περισσεύει σε αυτή τη μάχη. Η απάντηση θα πρέπει να δοθεί σε κάθε εργοστάσιο, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά και χώρο εκπαίδευσης. Η επίθεση που επιχειρούν να εξαπολύσουν να τους γυρίσει μπούμερανγκ.

Να κυριαρχήσει η αφοβία μπροστά στις απειλές και τους εκβιασμούς τους. Οι χαλυβουργοί του Ασπροπύργου δείχνουν το δρόμο του αγώνα. Δρόμος δύσκολος και με θυσίες, που είναι όμως ελάχιστες μπροστά στο σφαγιασμό που μας ετοιμάζουν, Τρόικα-κυβέρνηση-Βιομήχανοι. Το σύνθημα “εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά” να δονήσει κάθε τόπο δουλειάς. Είναι το όπλο του εργάτη, δίνει δύναμη στη σύγκρουση με τον πιο σκληρό αντίπαλο.

Εργαζόμενοι-εργαζόμενες, άνεργοι-άνεργες, νέοι-νέες

Το συλλαλητήριο να αποτελέσει σταθμό για την κλιμάκωση του αγώνα και προετοιμασία για πανελλαδική, γενική απεργία. Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Να μην αφεθεί καμιά πρωτοβουλία στις δυνάμεις που πάνε μαζί με τον ταξικό αντίπαλο. Καμιά εμπιστοσύνη.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 6:00μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΠΕΡΓΙΑ 7 ΦΛΕΒΑΡΗ

6.2.12
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΣΤΙΣ 10π.μ. ΣΤΗΝ ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κυβέρνηση, τρόικα και τα κόμματα της πλουτοκρατίας ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, και ΛΑΟΣ περνούν βαριές αλυσίδες στην εργατική τάξη, στο λαό, για να σώσουν τα κέρδη κα τα προνόμια των μονοπωλίων. Τα αρπάζουν όλα και καταδικάζουν το λαό σε μακροχρόνια φτώχεια και εξαθλίωση. Μετατρέπουν το μισθό σε χαρτζιλίκι, τις συντάξεις σε επίδομα φτωχοκομείου. Γαβγίζουν με την απειλή της χρεοκοπίας γιατί φοβούνται τη δύναμή μας.
Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη να μπει μπροστά στον αγώνα με όλες τις δυνάμεις της. Αυτή την ώρα μια επιλογή έχουμε: ή τις αλυσίδες ή τα όπλα του αγώνα.

Ξεσηκωμός, οργάνωση σε κάθε εργοστάσιο και τόπο δουλειάς.
Ενότητα κι αγώνας για:
  • να φύγει τώρα η κυβέρνηση του εγκλήματος μαζί με την τρόικα.
  • μην υπογραφεί κανένα νέο μνημόνιο, καμία νέα συμφωνία.
  • πληρώσει η πλουτοκρατία.
Καλούμε τους εργαζόμενους σε κάθε εργοστάσιο κι επιχείρηση, κλάδο τον κλάδο να οργανωθούν και να πάρουν αποφάσεις να μην επιτρέψουμε να περάσει κανένα μέτρο που να μειώνει μισθούς, μεροκάματα, συντάξεις.

Όλοι στον αγώνα για ανατροπή της βαρβαρότητας.
Με το ΠΑΜΕ μπροστά ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Κάνουμε πέρα κάθε δύναμη που στέκεται εμπόδιο.
Όχι άλλη αναμονή, όχι άλλες αυταπάτες. Ας τους κάνουμε τη ζωή κόλαση πριν μας την κάνουν αυτοί.
Απομονώστε και τιμωρείστε όποιον βάλει την υπογραφή του στο σφαγιασμό των δικαιωμάτων μας.
  • Δεν παραδινόμαστε.
  • Αγώνας, σύγκρουση ως το τέλος.
  • Έξοδος από τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ, μονομερής διαγραφή χρέους.
  • Κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων.
  • Εργατική, λαϊκή εξουσία.
Είναι ο μόνος δρόμος για να σωθεί ο λαός, για να σωθεί ο πλούτος της χώρας και οι παραγωγικές της δυνατότητες.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΣΤΙΣ 10π.μ. ΣΤΗΝ ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 9 ΦΛΕΒΑΡΗ 2012

4.2.12
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 6:00μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εργαζόμενοι-εργαζόμενες, άνεργοι-άνεργες, νέοι-νέες,

Συντρίβουν τη ζωή μας!
Μην κάνεις πίσω. Μην τρομάζεις. Εσύ έχεις τη δύναμη!
Βιομήχανοι, τραπεζίτες, Τρόικα, κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, θέλουν να τ' αρπάξουν όλα.
Θέλουν να καταργήσουν ότι έχει απομείνει σε εργατικό δικαίωμα. Βάζουν στο επίκεντρο το τσάκισμα των μισθών και των συλλογικών συμβάσεων. Οι πολιτικοί τους υπηρέτες ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. – ΛΑΟΣ δυναμώνουν την ιδεολογική τρομοκρατία, προκαλούν, απειλούν και εκβιάζουν.

Να ματαιώσουμε τώρα το νέο έγκλημα. Να τους ανατρέψουμε. Όλοι στον αγώνα.
• Όχι στο νέο μνημόνιο.
• Όχι στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων.
• Όχι άλλα βάρη πάνω στις πλάτες των εργαζομένων.
• Καμιά περικοπή σε μισθούς, συντάξεις και δώρα.
• Να πληρώσει η πλουτοκρατία.
• Έξω η τρόικα από τη χώρα μας! Ανατροπή αυτών που την έφεραν με δική τους επιλογή!
• Εκλογές τώρα! Να τιμωρηθούν σκληρά τα κόμματα της συγκυβέρνησης, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.

H πίεση που ασκούν οι κινητοποιήσεις, οι απεργίες, η δύναμη της αντίστασης και των αγώνων, τους ανησυχεί. Τους βάζει εμπόδια στη διαχείριση της κρίσης προς όφελος των μονοπωλίων, των επιχειρηματιών, των εφοπλιστών. Οι αγώνες που έχουμε κάνει δεν πάνε χαμένοι. Πιέζουν, δυσκολεύουν, καθυστερούν μέτρα. Οι κινητοποιήσεις του λαού, ανέτρεψαν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Μπορούν να ανατρέψουν κάθε κυβέρνηση της πλουτοκρατίας.

ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, Η ΤΑΞΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη σε εγρήγορση και αγώνα. Καμιά αναμονή και κα-θυστέρηση στην απάντηση που πρέπει να δοθεί. Ή θα υποταχτούμε και θα τα σαρώσουν όλα, ή θα τους πάρουμε στο κυνήγι. Να μην αφήσουμε τις ζωές μας, στις τύχες των βιομηχάνων και του πολιτικού προσωπικού τους.

Κανένας εργάτης, νέος, άνεργος δεν περισσεύει σε αυτή τη μάχη. Η απάντηση θα πρέπει να δοθεί σε κάθε εργοστάσιο, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά και χώρο εκπαίδευσης. Η επίθεση που επιχειρούν να εξαπολύσουν να τους γυρίσει μπούμερανγκ.

Να κυριαρχήσει η αφοβία μπροστά στις απειλές και τους εκβιασμούς τους. Οι χαλυβουργοί του Ασπροπύργου δείχνουν το δρόμο του αγώνα. Δρόμος δύσκολος και με θυσίες, που είναι όμως ελάχιστες μπροστά στο σφαγιασμό που μας ετοιμάζουν, Τρόικα-κυβέρνηση-Βιομήχανοι. Το σύνθημα “εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά” να δονήσει κάθε τόπο δουλειάς. Είναι το όπλο του εργάτη, δίνει δύναμη στη σύγκρουση με τον πιο σκληρό αντίπαλο.

Στην πόλη μας πολλά σωματεία έχουν ήδη πάρει αποφάσεις για γενική απεργία και κλιμάκωση του αγώνα. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ έβαλαν δύο φορές το ζήτημα για απεργία στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, αλλά όπως έκαναν και η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έτσι και η πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ στο εργατικό κέντρο Πάτρας καταψήφισε την πρόταση για απεργία λέγοντας «ας δούμε πρώτα τι θα γίνει στο διάλογο».

Οι δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού συνεχίζουν και συζητούν με τον ΣΕΒ και τις υπόλοιπες οργανώσεις των εργοδοτών που οι αξιώσεις τους είναι ίδιες με αυτές της Τρόικα. Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και των άλλων συνοδοιπόρων τους μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα είναι ταγμένα για να υπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου και της μεγαλοεργοδοσίας και αυτό γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο κατανοητό από όλο και περισσότερους εργαζόμενους. Η απόφαση της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, με κύρια ευθύνη της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ να συζητήσουν με τους εκμεταλλευτές μας και τους κύριους υπεύθυνους της κρίσης νέο πακέτο μέτρων που σφαγιάζει ότι έχει απομείνει σε μισθούς, συντάξεις κι εργασιακές σχέσεις είναι προδοσία σε βάρος της εργατικής τάξης. Μεγάλες ευθύνες έχει η παράταξη του ΣΥΝ.

Βάζουν πλάτη στις σχεδιαζόμενες επιθέσεις και αποπροσανατολίζουν τους εργαζόμενους. Είναι πρόκληση η αποδοχή της θεωρίας των μονοπωλίων και της ΕΕ, ότι ο εργαζόμενος είναι κόστος και πρέπει να μπει στην πρέσα. Η εργατική δύναμη δεν είναι κόστος, είναι αυτή που παράγει τον πλούτο, που τον καρπώνεται η παρασιτική τάξη των καπιταλιστών. Στόχος του κεφαλαίου είναι να φτάσουν συνολικά στο κατώτατο δυνατό σημείο μισθοί, μεροκάματα και συντάξεις σε όλους τους κλάδους και στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα.

Η απεργία ήταν και είναι επιτακτική ανάγκη ώστε οι εργαζόμενοι της χώρας μας να απαντήσουν στην εντεινόμενη επίθεση των εργοδοτών, της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου και της τρόικας που επιχειρούν να μειώσουν δραστικά μισθούς και μεροκάματα και να καταργήσουν μια από τις πιο σημαντικές κατακτήσεις της εργατικής τάξης τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Το ΠΑΜΕ σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές καλεί κάθε σωματείο, κάθε εργαζόμενο, σε κάθε τόπο δουλειάς να πάρει τις ευθύνες του. Μπορούμε να σταματήσουμε το νέο έγκλημα που συντελείται με τη συμμετοχή της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ που απαρτίζουν την πλειοψηφία στη ΓΣΕΕ και σε άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Εργαζόμενοι-εργαζόμενες, άνεργοι-άνεργες, νέοι-νέες

Το συλλαλητήριο να αποτελέσει σταθμό για την κλιμάκωση του αγώνα και προετοιμασία για πανελλαδική, γενική απεργία. Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Να μην αφεθεί καμιά πρωτοβουλία στις δυνάμεις που πάνε μαζί με τον ταξικό αντίπαλο. Καμιά εμπιστοσύνη.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 6:00μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ