ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

4.12.11

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6.00 μμ

ΣΤΗΝ ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συνεχίζουμε, κλιμακώνουμε τον αγώνα! Την Τρίτη 6 Δεκέμβρη οργανώνουμε συγκεντρώσεις μπροστά στα γραφεία των εφοριών. Απαιτούμε: Να ακυρωθεί το χαράτσι για τα σπίτια. Να σταματήσει η φοροληστεία. Να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο. Δυναμώνουμε την πάλη μας, οργανώνουμε την οργή μας και τις δυνάμεις μας. Το απόγευμα συνεχίζουμε με συγκέντρωση στις 6:00 στην πλατεία Γεωργίου και συλλαλητήριο.

Δεν θα επιτρέψουμε να κοπεί το ρεύμα σε καμία οικογένεια που δεν θα πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ. Κανένας μόνος του στην επίθεση, που μας έχουν εξαπολύσει οι δυνάμεις του κεφαλαίου και τα κόμματά τους. Τα συνδικάτα, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, η νεολαία, οι γυναίκες, να πάρουμε ο καθένας μας, την ευθύνη της οργάνωσης της πάλης, της αντίστασης, της απειθαρχίας.

Αξιοποιούμε όλες τις μορφές δράσης και πάλης, με συνελεύσεις στους χώρους δουλειάς, στα εργοστάσια, στα γραφεία, συσκέψεις στα σχολεία, στη γειτονιά ακόμα και σε επίπεδο πολυκατοικίας. Να πάρουμε αποφάσεις απόρριψης του χαρατσιού.

Οι εκβιασμοί και οι απειλές της κυβέρνησης ότι θα διακοπεί το ρεύμα σε όποιους δεν πληρώσουν το χαράτσι για τα ακίνητα δε θα περάσουν.

Να αποτρέψουμε στην πράξη με κάθε τρόπο τη διακοπή του ρεύματος σε όσους δεν πληρώνουν. Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη. Να υπερασπισθούμε κάθε συνάδελφο και γείτονα, με αποφασιστικότητα, κάνοντας ανθρώπινο τείχος μπροστά σε όποιον έρθει να κόψει το ρεύμα, γιατί δεν πλήρωσε το χαράτσι. Όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας μια γροθιά, όλη η γειτονιά μαζί. Όσοι παίρνουν το λογαριασμό να ενημερώνουν για το πότε λήγει η προθεσμία πληρωμής το σωματείο τους, τη Λαϊκή Επιτροπή στη γειτονιά, για να υπάρχει ετοιμότητα όταν επιχειρηθεί η διακοπή του ρεύματος.

Να βάλουμε λουκέτο στα ρολόγια, να μην ανοίγουμε την πόρτα στα συνεργεία που έρχονται να κόψουν το ρεύμα.

Να συγκροτούμε λαϊκές ομάδες επανασύνδεσης του ρεύματος σε κάθε σωματείο και γειτονιά. Παντού επιτροπές επαγρύπνησης και περιφρούρησης.

Οργάνωση καθημερινών παρεμβάσεων στα γραφεία της ΔΕΗ και στις εφορίες.

Δεκέμβρης 2011

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου