Να συνεδριασει άμεσα το Δ.Σ του Ε.Κ.Πάτρας

12.10.15


 

Ταξική Αγωνιστική Συσπείρωση
(Η παράταξη στο εργατικό κέντρο Πάτρας που στηρίζεται από το Π.Α.ΜΕ)

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι


      Τα εκλεγμένα μέλη της Τ.Α.Σ – Ταξικής Αγωνιστικής Συνεργασίας στο Ε.Κ. Πάτρας με την επιστολή μας αυτή, προς την   Εκτελεστική Επιτροπή του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, ζητάμε να συνεδριάσει το Δ.Σ του Ε.Κ. Πάτρας, προκειμένου να  συζητηθεί ο σχεδιασμός δράσης των συνδικάτων, μπροστά στην νέα αντεργατική επίθεση.

       Μπροστά μας έχουμε μια σκληρή αναμέτρηση με την κυβερνητική πολιτική, το μεγάλο κεφάλαιο, την ΕΕ, τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό.  Έχουν σχεδιαστεί να περάσουν τα ονομαζόμενα προαπαιτούμενα της συμφωνίας του Αυγούστου, μέχρι τέλος Οκτώβρη –αρχές Νοέμβρη.  Τα μέτρα είναι σκληρά, για την κοινωνική ασφάλιση, τα εργασιακά, σε φόρους για τα λαϊκά στρώματα, ιδιωτικοποιήσεις κ.α. Μονιμοποιούν την επίθεση σε ότι έχει απομείνει από τα εργατικά δικαιώματα. Η πίεση από τα επιτελεία της Ε.Ε. τις ενώσεις των εργοδοτών για να υλοποιηθούν και μάλιστα γρήγορα οι συμφωνίες, αυξάνεται.

      Να πάρουμε άμεσα απόφαση συμμετοχής στα δυναμικά ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ στις 22 Οκτώβρη.  Τα συλλαλητήρια, να αποτελέσουν σταθμό για την κλιμάκωση του αγώνα, με την προετοιμασία και πρόταση για Πανεργατική-Πανελλαδική απεργία στις 12 Νοέμβρη.

o             Να μην περάσει η προσπάθεια της κυβέρνησης να μας αιφνιδιάσει, να μας βρει απροετοίμαστους, ανήμπορους.
o             Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας!
o             Μπορούμε να τους σταματήσουμε!     

Αγγελόπουλος Δημήτρης 
Ταβουλάρης Αντώνης
Λαβράνος  Στέφανος
Πελεκούδα Άννα
Πάτρα, 07- 10-15

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου