ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ- ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ 11 ΙΟΥΝΗ

3.6.15                                                                                                                          Πάτρα 2-6-2015
 
            Τα σωματεία που συνεδρίασαν και πήραν αποφάσεις για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στις 11 Ιούνη ενάντια στο νέο μνημόνιο που έρχεται και περιλαμβάνει νέες αντιλαϊκές δεσμεύσεις, για να δοθεί απεργιακή απάντηση.

Τα σωματεία οργανώνουν περιοδείες –συζητήσεις στους χώρους δουλειάς, να ενημερώσουν τους εργαζόμενους και να βρίσκονται σε ετοιμότητα να αποτρέψουν τα σχέδια της Ε.Ε –Δ.Ν.Τ των μονοπωλίων και της κυβέρνησης για νέες αντιλαϊκές συμφωνίες.

1.                  ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
Τα μέλη της Διοίκησης του Συνδικάτου θα κάνουν εξορμήσεις το Σάββατο  6-6 στα μεγάλα έργα της περιοχής του νομού Αχαΐα. Την Δευτέρα 8-6 και την Τρίτη 9-6 θα γίνει εξόρμηση ενημέρωσης στην mine Περιμετρική και στο νοσοκομείο του Άγιου Ανδρέαa οικοδομικές εργασίες.

2.                  .ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ Ο.Τ.Α ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΙΑΣ :
Την Τετάρτη 3-6 θα γίνει σύσκεψη στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας με εργαζόμενους και την διοίκηση του Παραρτήματος του κλαδικού Συνδικάτου.
Οργανώνει σύσκεψη και καλεί όλα τα Δ.Σ των σωματείων  του Δήμου Πατρεων την Πέμπτη 4 Ιούνη  στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο, Φωκαίας 26
Περιοδείες –ομιλίες στις υπηρεσίες του δήμου Πατρεων θα γίνουν από μέλη του ΔΣ του συνδικάτου την Τετάρτη 3-6, Πέμπτη 4-6, Παρασκευή 5-6, Δευτέρα 8-6, Τρίτη 9-6, Τετάρτη 10-6.
 
3.                  ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΠΟΤΩΝ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ,
Τρίτη 2-6 περιοδεία στο εργοστάσιο της ΝΟΥΝΟΥ και στο εργοστάσιο Ψαροτροφών απο μέλη της Διοίκησης του Συνδικάτου και μέλος της Διοίκησης Ομοσπονδίας Τροφίμων – Ποτών& Γάλακτος.

4.                  .ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ&
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ν.ΑΧΑΙΑΣ,
Πήρε απόφαση για συμμετοχή στο συλλαλητήριο , απόφαση για απεργία.
Περιοδείες σε χώρους δουλειάς την Πέμπτη 4-6- και Παρασκευή 5-6 στα μεγάλα Ξενοδοχεία του νομού Αχαΐας.


5.ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓ/ΛΩΝ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ         ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: Πήρε απόφαση για συμμετοχή στο συλλαλητήριο , απόφαση για απεργία.
Περιοδείες καθημερινά  σε χώρους δουλειά από  την Πέμπτη 4-6- εως την ερχόμενη Πέμπτη 11-6,  στα μεγάλα Εμπορικά καταστήματα και στα super market  του νομού Αχαΐας.

6.                              ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΙΑΣ ομοσπονδία Παν/νια Ομ. Σιδ/μικων :
 Εξορμήσεις από μέλη του Δ.Σ στους σταθμούς του ΟΣΕ

7.                              Το συντονιστικό των  συνταξιουχικών  σωματείων
 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ :
θα κάνουν περιοδείες με ομιλίες στα καφενεία και στα ΚΑΠΗ της Πάτρας.
Στις 8-6 στις 11 π.μ ομιλία στο ΚΑΠΗ των Ζαρουχλεϊκων.
Στις 9-6 συνεδρίαση του Συντονιστικού συνταξιουχικων οργανώσεων και συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε στις 12 το μεσημέρι στο Ε.Κ. Πάτρας.
10-6 ομιλία στο ΚΑΠΗ Προσφυγικών στις 11 π.μ.
10-6 ομιλία στο ΚΑΠΗ της Αγυιάς στις 11 π.μ.
Περιοδείες στα καφενεία που συχνάζουν οι συνταξιούχοι της Πάτρας και περιοδεία στα Παραρτήματα του ΙΚΑ Πατρών.
11-6 μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο. Οι εξορμήσεις απο τα συνταξιουχικα σωματεία θα συνεχιστούν για την οργάνωση της συμμετοχής των συνταξιουχων με πούλμαν στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στις 23 Ιούνη στην Αθήνα.

Απόφαση για το συλλαλητήριο 11 Ιούνη πήραν τα σωματεία:
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΠΑΤΡΑΣ :
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ FRIGOCLAS «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου