ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2014

7.1.14ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΜΕ
 ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ
            Συναδέλφισσες –συνάδελφοι

      Η Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑ.ΜΕ καλεί τα συνδικάτα με υπομονή, επιμονή και σχέδιο να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στην εργατική τάξη, στις αγωνίες της, στην οργάνωση της πάλης της, ιδιαίτερα στους ανέργους, και την νεολαία.
Την εργατική τάξη, όλες τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ παντού, κάθε τίμιο και αγωνιστή εργαζόμενο ακόμα πιο αποφασιστικά στηριγμένοι στη θετική και αρνητική πείρα των αγώνων των προηγούμενων χρόνων να δώσουν την μάχη ώστε η νέα χρόνια να αποτελέσει αποφασιστική στροφή στην ενίσχυση του ΠΑΜΕ, στην ανασύνταξη του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Ενισχύοντας την ταξική γραμμή μέσα στα συνδικάτα, ενισχύοντας το ΠΑΜΕ να αποδυναμώσουν το αίσχος του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού που με την στάση του προδίδει τους εργαζόμενους δυσφημίζει το συνδικαλιστικό κίνημα και τον ρόλο του.            

Σε όλους όσους μιλούν για τον δήθεν μονόδρομο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για υγιείς επιχειρηματίες, για εξασφάλιση ανταγωνιστικού περιβάλλοντος για το κεφάλαιο και ταυτόχρονα υπόσχονται και καλύτερες ημέρες για τους εργαζόμενους .Υπόσχονται ότι θα έχουν και «τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολάκερη». Μπορούν να γυρίσουν οριστικά την πλάτη στα κυβερνητικά κόμματα και σε όλους όσους πουλάνε το παραμύθι ότι μέσω της ανάπτυξης που αυξάνει τα κέρδη του κεφαλαίου θα δουν άσπρη ημέρα οι εργαζόμενοι και συνολικά ο λαός.

Να δώσουν ακόμα πιο μαχητική, αποφασιστική και οργανωμένη απάντηση στο μεγάλο κεφάλαιο και τα συμφέροντα του. Στους εγκληματίες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τα μαντρόσκυλα του κεφαλαίου που σπέρνουν στην εργατική τάξη το φυλετικό και θρησκευτικό μίσος, καλλιεργούν, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία και με την συγκρότηση ταγμάτων όπως των προγόνων τους ταγματασφαλιτών στην κατοχή αποτελούν έναν από τους βασικούς μηχανισμούς καταπίεσης και επιβολής του κεφαλαίου.

Η εργατική τάξη της χώρας μας, οι νέοι και οι νέες, τα λαϊκά στρώματα έχουν την δύναμη και μπορούν αν το θελήσουν να βάλουν την σφραγίδα τους στις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, να στρίψουν το τιμόνι σε φιλολαϊκή ρότα.

ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Πάτρα 06/01/2014

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου