ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

5.2.13
Πρέπει να πέσουν στο κενό οι προσπάθειες της κυβέρνησης που πασχίζει να διασπάσει τον αγώνα των ναυτεργατών ή των αγροτών ή των εργατών και να φέρει το ένα κομμάτι της εργατική τάξης απέναντι στο άλλο. Είναι δίκαια τα αιτήματα της εργατικής τάξης, της φτωχής αγροτιάς, των εργατών της θάλασσας και των ανέργων γι’ αυτό το λόγο παλεύουν όλο αυτό το διάστημα με διάφορες μορφές πάλης.
Με βάση αυτό, τα λαϊκά στρώματα των πόλεων πρέπει να σταθούν αποφασιστικά δίπλα στη φτωχή και μεσαία αγροτιά που αγωνίζεται για την επιβίωσή της κόντρα στην πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Ταυτόχρονα, η αγροτιά πρέπει να στηρίξει την πάλη των ναυτεργατών και των άλλων μισθωτών που υπερασπίζονται τα στοιχειώδη δικαιώματά τους. Η λαϊκή συμμαχία και αντεπίθεση είναι ο μόνος δρόμος για να αποκρουστούν ο αυταρχισμός και τα μέτρα που εξαθλιώνουν το λαό. 
Το ΠΑΜΕ στέκεται αλληλέγγυο στις απεργιακές κινητοποιήσεις όσων αυτή την περίοδο βρίσκονται στους δρόμους. 
Καλούμε το σύνολο όσον πλήττονται από αυτή την πολιτική να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία στις 20 του Φλεβάρη και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Γεωργίου στις 10.30 π.μ.

Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑΜΕ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου