ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΞΗ

25.1.13
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ 

Η επίταξη των εργαζομένων του ΜΕΤΡΟ δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. 
Είναι το επόμενο βήμα για να εφαρμοστούν τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα μέσα από φωτιά και σίδερο. Οι εργαζόμενοι τόσο στο ΜΕΤΡΟ, όσο και γενικότερα πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα.
Η ανάπτυξη, που επικαλείται η τρικομματική κυβέρνηση ότι θα έρθει μετά τα βάρβαρα μέτρα, θα συνοδεύεται με βία, τρομοκρατία, απολύσεις, εκβιασμούς, δικαστικές διώξεις, ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης κ.ά. 
Κανείς να μην περιμένει ότι θα ξημερώσει καλύτερη μέρα χωρίς τη δική του δράση, χωρίς την καταδίκη αυτής της πολιτικής, χωρίς την απαλλαγή από αυτά τα κόμματα και τις πολιτικές που υπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ. Τους καλούμε να μη τα διπλώσουν, να μη τρομοκρατηθούν από την επίθεση της κυβέρνησης. Μαζί με τους άλλους εργαζόμενους μπορούμε να πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων την επιστράτευση, όπως την πέταξαν και οι ναυτεργάτες με τη στήριξη του ταξικού κινήματος.
Οι οικοδόμοι της Πάτρας και το ταξικό κίνημα της πόλης μας, εκφράζουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους απεργούς του ΜΕΤΡΟ 

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου