ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

11.11.12


            Η κυβέρνηση με την ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού συμπληρώνει και ολοκληρώνει τη σφαγή των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων. Με το εργαλείο του κρατικού προϋπολογισμού, προσφέρουν στα μονοπώλια έξοδο από την κρίση τσακίζοντας ακόμα περισσότερο την τιμή της εργατικής δύναμης.
            Κάθε μέτρο κάθε κίνηση της κυβέρνησης υπηρετεί έναν και μόνο σκοπό. Την ανάκαμψη της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων με όρους εξαθλίωσης των εργαζομένων και της   συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Η απόφαση των πολιτικών υπαλλήλων του κεφαλαίου για βίαιη ανακατανομή του πλούτου, μέσω του κρατικού προϋπολογισμού, στα καπιταλιστικά παράσιτα να μας βρει για μια ακόμα φορά στους δρόμους.

Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ Π.Α.ΜΕ.

·      Την Τρίτη 13/12 στην 3ωρη στάση εργασίας, στη 13:00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην αποκεντρωμένη περιφέρεια (στην εθνική οδό πάνω από το s/m Κρόνος), ενάντια στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.
·        Την Τετάρτη 14/12 στην 3ωρη στάση εργασίας, στη 13:00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην αποκεντρωμένη περιφέρεια (στην εθνική οδό πάνω από το s/m Κρόνος) ενάντια στα μέτρα και τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.
·        Το Σάββατο 17/11 στις 18:00 στην πλατεία Γεωργίου στη συγκέντρωση – συλλαλητήριο για το πολυτεχνείο που καλεί το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου