ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

17.5.17
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξεσηκωμός - Οργάνωση - Αγώνας

Η σημερινή μεγάλη πανεργατική-πανελλαδική απεργία δίνει τη σκυτάλη στις κινητοποιήσεις της Πέμπτης, μέρας ψήφισης του αντιλαϊκού πακέτου των νέων βάρβαρων μέτρων, στη Βουλή. Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ  καλεί αύριο σε απογευματινό συλλαλητήριο στην πλατεία Γεωργίου στις 7 μμ, αλλά και στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των κλάδων, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Στηρίζουμε τη νέα αγωνιστική-συνταξιουχικη συγκέντρωση   στις 9 πμ. στην πλ. Γεωργίου, ενάντια στο νέο σφαγιασμό των συντάξεών, τη νέα φοροληστεία, τον αυτόματο "κόφτη" σε ότι πενιχρό έχει απομείνει.

Στηρίζουμε επίσης την πανελλαδική κινητοποίηση συμβασιούχων εργαζόμενων που  θα γίνει στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα, έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, στη μία το μεσημέρι με αίτημα το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, να μην υπάρξει καμία απόλυση, να πληρωθούν όλα τα δεδουλευμένα, να μετατραπούν οι συμβάσεις σε αορίστου χρόνου. 

Τέλος, στηρίζουμε την απεργία που έχουν κηρύξει τα συνδικάτα οικοδόμων σε εργοτάξια για 2η συνεχόμενη μέρα καθώς επίσης και τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ που καλούν σε μαζική   συμμετοχή και στη νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία ενάντια στα μέτρα   της κυβέρνησης, έως την Παρασκευή 19 Μάη.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους ανέργους, τον εργαζόμενο λαό σε μαζική συμμετοχή!

Πάτρα 17-5-2017

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου