14.6.17


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η σύσκεψη του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας για την αντισεισμική θωράκιση και αντιπλημμυρική προστασία. Συμμετείχαν μαζικά οι φορείς της πόλης, χαρακτηριστικά αναφέρουμε τον Πρόεδρο του ΤΕΕ ΤΔΕ Αϊβαλή Βασίλης, το Γραμματέα του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Γεωργακόπουλο Παναγιώτη, τους Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας Πλέσσα Διονύσιο και Παιδείας και Αθλητισμού Αθανασόπουλο Αντρέα, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Δυτικής Ελλάδας εκλεγμένο με τη Λαϊκή Συσπείρωση  Κοτσιλιάνο Κώστα,  από τους φοιτητικούς σύλλογους Εστίας τον Τζαναβάρα Νίκο και Πολιτικών Μηχανικών τον Μάλλιαρη  Μπάμπη, από το γονεικό κίνημα μέλος της διοίκησης της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Ελλάδος Βανακάρα Αλέξανδρο, ο  Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων «Vatt» ,καθώς και εργατικά συνδικάτα , πολιτιστικοί σύλλογοι, σύλλογοι συνταξιούχων και ο σύλλογος γυναικών.
  Από τη συζήτηση  αναδείχθηκε η αναγκαιότητα  πάλης για τη διεκδίκηση των ζητημάτων που ανοίχτηκαν από το Συνδικάτο για το θέμα.
  Το Συνδικάτο πρότεινε και κάλεσε τους φορείς που συμμετείχαν στη σύσκεψη σε κινητοποίηση την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 10:00 το πρωί στην έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου για διεκδίκηση άμεσων μέτρων σε μία σειρά από κτήρια της περιοχής μας.
  Σωματεία και σύλλογοι, όπως και το Συνδικάτο Οικοδόμων έβαλαν σε προτεραιότητα και συνδύασαν με το συνολικότερο  πλαίσιο των διεκδικήσεων του κινήματος, την κινητοποίηση που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων ενάντια στην ανεργία και τη φτώχεια στις 25 Ιούνη στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.

Πάτρα, 12 Ιούνη 2017
Η Διοίκηση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου