ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6- ΜΑΡΤΗ και ώρα 7 μ.μ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

4.3.14



Π.Α.ΜΕΠΑΣ.ΕΒΕ- ΠΑΣΥ- Μ.Α.Σ- Ο.Γ.Ε


Η Γραμματεία νομού Αχαΐας του ΠΑΜΕ μαζί με την ΠΑΣεβε – την ΠΑΣΥ- το Μ.Α.Σ, την Ο.Γ.Ε  στις 6 Μάρτη καλούμε όλους τους άνεργους, τους απολυμένους  όλων των κλάδων, να βρεθούμε όλοι μαζί στην συγκέντρωση - συλλαλητήριο στην Πάτρα, την Πέμπτη 06/03/2014 και ώρα 7:00 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου.

 Να δώσουμε μαζικό παρών για να νοιώσουν κυβέρνηση και μεγαλοεργοδοσία την δύναμη μας. Δεν μας αξίζει ζωή, χωρίς δουλειά, χωρίς μεροκάματο, χωρίς ασφάλιση, χωρίς να μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια εμείς και τα παιδιά μας.
     Να αφήσουμε στην άκρη την μιζέρια, την απογοήτευση, το φόβο και να δώσουμε τη μάχη απαιτώντας μέτρα ανακούφισης για όλους μας. Προσπαθούν κυβέρνηση και κεφαλαιοκράτες να ρίξουν το φταίξιμο της φτώχειας και της ανεργίας σε μας. Να τους γυρίσουμε την πλάτη. Να τους πολεμήσουμε. Με την οργάνωση του αγώνα μας, με την ενότητα μας, με την αλληλεγγύη μας.
     Να μην μείνουμε απαθείς και άπραγοι. Δεν ευθυνόμαστε εμείς για το κλείσιμο των επιχειρήσεων. Αυτοί που ευθύνονται είναι οι επιχειρηματίες, οι μεγαλοεργολάβοι, οι τραπεζίτες, οι μεγαλέμποροι, οι εφοπλιστές. Να μην τους πιστεύουμε, μας κοροϊδεύουν όταν λένε ότι «κάντε υπομονή έρχεται η ανάπτυξη». Μια ανάπτυξη με τσακισμένη τη ζωή μας και τα δικαιώματα μας.  
Όπως λέει και ο Μπρέχτ:
«Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι κηρύχνουν τη λιτότητα.
Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσίματα ζητάνε θυσίες.
Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους για τις μεγάλες εποχές που θα ‘ρθουν…».

Καλούμε τους άνεργους και τις άνεργες της πόλης μας, τα πρωτοβάθμια σωματεία, τη φτωχή και μεσαία αγροτιά, τους μικρούς και υπόθεση το συλλαλητήριο για την ανεργία.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6- ΜΑΡΤΗ
 και ώρα 7 μ.μ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Πάτρα 4-3-14

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου