ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΙΔ. ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ Ν.Π.Ι.Δ. Ν.ΑΧΑΪΑΣ

29.8.13
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
 ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΙΔ. ΔΙΚΑΙΟΥ 
ΚΑΙ Ν.Π.Ι.Δ. Ν.ΑΧΑΪΑΣ 

Το Δ.Σ. του σωματείου μας καταγγέλλει την ΔΕΗ Α.Ε. που έστειλε εξώδικο στη συναδέλφισα μας και μέλος του Δ.Σ., απειλώντας ότι θα αφαιρέσει το ρόλοι του σπιτιού της.
Η συναδέλφισα έχει απολυθεί εδώ και τρία χρόνια για το αυτονόητο, γιατί τόλμησε να ζητήσει από το αφεντικό της να πληρώνετε για τη δουλειά που κάνει (επίδομα άδειας, ένσημα, δώρα, κλπ.).Το αποτέλεσμα αυτό έχει φέρει σε άσχημη οικονομική κατάσταση την μονογονεϊκή οικογένεια της συναδέλφισας αυτά τα χρόνια μην μπορώντας να πληρώσει τη ΔΕΗ και άλλες βασικές ανάγκες επιβίωσης. Στον διακανονισμό που της επέβαλε η ΔΕΗ δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί (έκανε προσπάθεια και έβαζε στο αυτόματο ταμειακό μηχάνημα διάφορα μικρά ποσά αλλά δεν ήταν αρκετά για την επιχείρηση) καταλήγοντας σήμερα να απειλείτε με κατάσχεση του ρολογιού της ΔΕΗ με καταγγελία της σύμβασης. 
Εμείς, οι συνάδελφοι της, θα αποτρέψουμε αυτή την εγκληματική ενέργεια. 

Η αναλγησία του κράτους 
θα βρει αποφασιστική απάντηση 
Κάθε σπίτι λαϊκής οικογένειας είναι και ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ και σαν τέτοιο θα το υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο. 

Δεν θα επιτρέψουμε να μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό, καμία οικογένεια χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, να μην περάσει κανένας πλειστηριασμός. Εμείς έχουμε τη δύναμη, εμείς παράγουμε τον πλούτο και μπορούμε να τον διεκδικήσουμε. 

Για το Δ.Σ. 
         Πρόεδρος                                                Γεν. γραμματέας 
      Πελεκούδα Άννα                                       Στρατάρα Χριστίνα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου