ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ

4.10.12

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε την τραμπούκικη επίθεση από γνωστό τσιράκι της εργοδοσίας στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου στο συνεργείο Συντήρησης και Αυτεπιστασίας (χώρος Πολιτεία), στον πρόεδρο του συνδικάτου μας Τάκη Σκιαδά, την ώρα που έκανε περιοδεία στο χώρο, σήμερα το πρωί, για να ενημερώσει τους συναδέλφους και να τους καλέσει στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα συζητηθεί η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιους τρόπους θα σταματήσουν τη δράση του ταξικού κινήματος, τη δράση του κλαδικού συνδικάτου. Την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι κινητοποιήσεις των συμβασιούχων στην κοινωφελή εργασία (μέσω ΜΚΟ), την ώρα που το κλαδικό συνδικάτο το προηγούμενο διάστημα στήριξε τον αγώνα των εργαζομένων στην ανακύκλωση και στο βρεφοκομείο, την ώρα που παίρνονται αποφάσεις για κλιμάκωση του αγώνα και των κινητοποιήσεων για την κατάσταση και τις εξελίξεις στους δήμους, χρησιμοποιούν τέτοια μέσα για να τρομοκρατήσουν, για να σταματήσουν τη δράση μας.

 Ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία δε θα περάσουν.
θα κοπεί το χέρι σε όποιον τολμήσει να ακουμπήσει συνδικαλιστή του ταξικού κινήματος. Όλοι σήμερα το απόγευμα στις 6:00, στο Δημοτικό Συμβούλιο (Λαδόπουλο), να μη περάσει η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας.

 Πάτρα, 03/10/2012 
Από τη διοίκηση του Συνδικάτου Εργαζομένων
στους Ο.Τ.Α Ν.Αχαΐας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου