Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στους απεργούς Χαλυβουργούς

30.11.11




Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στους απεργούς Χαλυβουργούς

Πολυπληθής αντιπροσωπεία της Γραμματείας Πάτρας του ΠΑΜΕ, των Συνδικάτων Πάτρας Οικοδόμων, Μετάλλου, Τροφίμων-Ποτών, Τηλεπικοινωνιών, Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου, Εμπορίου και Υπηρεσιών, από τα επιχειρησιακά των εργαζομένων Coca Cola, Frigoglas, Solar Cells Hellas, Carrefour-Μαρινόπουλος-Dia Ν. Αχαϊας, από το σύλλογο συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΕΒΕ και το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, επισκέφτηκαν τους 400 Χαλυβουργούς στον Ασπρόπυργο που για 31η μέρα απεργούν σαν μια γροθιά και δεν κάνουν πίσω, υπερασπίζοντας το ψωμί των παιδιών και των οικογενειών τους και παραδίδοντας μαθήματα τιμής και αξιοπρέπειας. Η αντιπροσωπεία παρέδωσε τους απεργούς τρόφιμα και οικονομική βοήθεια που συγκεντρώθηκαν από τα σωματεία, τους συνταξιούχους και τους φοιτητές που αναποκρίθηκαν τις προηγούμενες μέρες στο κάλεσμα για ενίσχυση του αγώνα των απεργών. Στη συγκέντρωση των απεργών χαιρέτισε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πάτρας και μέλος της γραμματείας Πάτρας του ΠΑΜΕ Κυριάκος Ζαρουτιάδης.
Καλούμε τα σωματεία, τους εργαζόμενους, το λαό της πόλης μας να στηρίξει τη συνέχεια του αγώνα τους με κάθε τρόπο: Ψηφίσματα και αποφάσεις απ’ τα συνδικάτα, φορείς της γειτονιάς, συλλόγους νεολαίας, γυναικών, παντού, την συγκέντρωση χρημάτων για ενίσχυση των οικογενειών των χαλυβουργών, συγκέντρωση τροφίμων.

Η ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
ΟΙ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ.


ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10:30πμ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 10.00πμ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛ. ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου