ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ

10.5.17


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΧΑΪΑΣ
Εργαζόμενοι, εργαζόμενες
Η επίθεση δεν έχει τέλος! Παίρνουμε στα χέρια μας την πανεργατική-πανελλαδική απεργία στις 17 Μάη. Προσπερνάμε τις συνδικαλιστικές πλειοψηφίες σε ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό σε κάθε κλάδο, τους ανθρώπους των αφεντικών που αποτελούν βαρίδια στην ανάπτυξη των αγώνων, στις διεκδικήσεις με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.
Απέναντι στη νέα επίθεση των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των επιχειρηματικών ομίλων της κυβέρνησης και συνολικά του πολιτικού προσωπικού τους, η εργατική-λαϊκή απάντηση θα πρέπει να τους ταρακουνήσει. Να παραλύσει από απεργούς όλη η χώρα, κάθε κλάδος και χώρος δουλειάς. Για να εμποδίσουμε τα νέα βάρβαρα μέτρα, τα αντεργατικά πλάνα που σχεδιάζουν στην πλάτη μας, για την επιστροφή όσων μας απέσπασαν προσωρινά τα τελευταία χρόνια.
Οι αγώνες των εργαζόμενων σε κάθε περίοδο και σε όλον τον κόσμο είναι οι μόνοι που δυσκόλεψαν τους εκμεταλλευτές, που έφεραν κατακτήσεις, αμφισβήτησαν την κυριαρχία και την εξουσία τους. Γιατί η δύναμη των εργατών μπορεί να καταργήσει την καπιταλιστική σκλαβιά. Αυτό ακριβώς φοβάται η μεγαλοεργοδοσία κάθε κλάδου, οι εκμεταλλευτές σε κάθε μήκος και πλάτος της γης!

Δεν είναι παντοδύναμοι!
Δεν είναι ανίκητοι μπροστά στην οργανωμένη δύναμη του λαού!
Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10:00 Π.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου