ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

22.5.15


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΙΔ. ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ Ν.Π.Ι.Δ. Ν. ΑΧΑΪΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Π. ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Σ.Ν.Ι.Ε.
Καραϊσκάκη 162 - 3ος όροφος,  Τηλ: 2613015765 – 6977600763 – 6956321648
E-mail:  ergazomenoi.idiwtikhs.ygeias@gmail.com
16/05/2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ
Ψηφίζουμε όλοι στις εκλογές του κλαδικού μας Σωματείου
την Κυριακή 24 Μαΐου στο Μέγαρο Λόγου & Τέχνης
(πλ. Γεωργίου, 2ος όροφος) από τις 10:30 έως τις 18:30 και
την Δευτέρα 25 Μαΐου

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,
Η Διοίκηση του Σωματείου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, στις κλινικές, τα προνοιακά ιδρύματα, τα διαγνωστικά κέντρα, τα ιατρεία, τα μικροβιολογικά εργαστήρια, παντού.
Πάρτε μέρος στις εκλογές, δώστε δύναμη στο Σωματείο να οργανώσει την αντίσταση, την αντεπίθεση των εργαζομένων για τα δικαιώματά μας. Ιδιαίτερα τώρα όπου τα προβλήματα μεγαλώνουν και οξύνονται, που η νέα κυβέρνηση διατηρεί ανέπαφο όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο που ψήφισε η προηγούμενη κυβέρνηση και ετοιμάζει νέα, αντεργατικά μέτρα και στο στόχαστρο της εργοδοσίας βρίσκονται τα εναπομείναντα δικαιώματά μας.
Να μην χάσουμε άλλο χρόνο, να αναδείξουμε νέα διοίκηση και συνδικαλιστές, αταλάντευτους υπηρέτες των συμφερόντων μας που η εργοδοσία δεν θα μπορεί να τρομοκρατήσει, να ενσωματώσει, να εξαγοράσει.
Εμπρός για ένα Σωματείο δυνατό, ταξικά προσανατολισμένο, που θα ενώσει όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, ανεξαρτήτου ειδικότητας και εργασιακής σχέσης, όπλο στα χέρια των εργαζομένων για τα εργασιακά δικαιώματα.
Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές του κλαδικού Σωματείου έχουν και οι συνάδελφοι που ψηφίζουν στα επιχειρησιακά τους σωματεία.

Μαζί μας έχουμε βιβλιάριο ασθενείας και αστυνομική ταυτότητα

Απερχόμενη Διοίκηση & Εφορευτική Επιτροπή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου