ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ

21.7.12
Η γραμματεία Αχαΐας του Π.Α.ΜΕ καταγγέλλει τη συγκυβέρνηση της Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, αφού όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε όλα τα χατίρια στο Μάνεση, του έδωσε ό,τι ζήτησε, την Παρασκευή 20 Ιούλη τα χαράματα υλοποίησε μια ακόμα εντολή του. Με ολόκληρο στρατό, ΜΑΤ, χημικά, γκλομπς, καταδρομικά τζιπάκια, χτύπησε τους απεργούς χαλυβουργούς. Με τη συνοδεία διμοιριών των ΜΑΤ προσπάθησαν και έβαλαν στο εργοστάσιο τους διευθυντές και τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που έχει δημιουργήσει ο Μάνεσης. Η κυβέρνηση και ο Μάνεσης έχοντας συμμάχους τα ΜΜΕ των βιομηχάνων των τραπεζιτών και των εφοπλιστών προσπαθούν να βρωμίσουν μέσα από τις συχνότητες των ερτζιανών με αθλιότητες, λάσπη, συκοφαντίες και ψέματα για τον ηρωικό αγώνα των χαλυβουργών.
Φαίνεται καθαρά ποια συμφέροντα εξυπηρετεί η κυβέρνηση, και η αστική τάξη της χώρας μας.
Είναι γελασμένοι αν με τέτοιες ενέργειες πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να σπάσουν τον ηρωικό αγώνα των χαλυβουργών που κρατάει εδώ και 9 μήνες.
Φάνηκε καθαρά ότι όλες αυτές τις μέρες που ο υπουργός εργασίας έδειχνε ότι πίεζε την εργοδοσία για να βρεθεί λύση, στην ουσία προετοίμαζαν την επίθεση με τα ΜΑΤ.
Ο υπουργός δικαιοσύνης της Δημοκρατικής Αριστεράς δηλώνει αναρμόδιος.
Οι μάσκες έπεσαν !!!
Είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι με ΜΑΤ, χημικά και γκλομπς θα μας κάνουν σκλάβους.
Η Γραμματεία Αχαΐας του Π.Α.ΜΕ καλεί τα πρωτοβάθμια σωματεία του νομού,  το σύνολο των εργαζομένων και των συμμάχων μας, να πάρουν την υπόθεση της αλληλεγγύης και της περιφρούρησης της απεργίας των χαλυβουργών στα χέρια τους, οργανώνοντας πλατύ άνοιγμα σε όλους τους χώρους δουλειάς και εργατικές συνοικίες του νομού.
Να πάρουν μέρος όλοι στις συγκεντρώσεις τη Δευτέρα 23 Ιούλη :
Πάτρα, πλ. Ελευθερίας, 20:00 μ.μ. 
Αίγιο, πλ. Λαύρας, 19:00 μ.μ.
Ο αγώνας των χαλυβουργών είναι υπόθεση όλων των εργατών.


Πάτρα, 20/07/2012
Η Γραμματεία Αχαΐας Π.Α.ΜΕ.