Δελτίο τύπου της Ταξικής Αγωνιστικής Συνεργασίας

1.4.09
Η ΤΑΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους να απεργήσουν και να δώσουν μαζικά το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση, στις 10.30 πμ στην πλατεία Γεωργίου.
Έτσι θα δοθεί μήνυμα στο πολιτικό και συνδικαλιστικό προσωπικό της πλουτοκρατίας, ότι οι εργάτες κι οι εργάτριες δεν πρόκειται να βάλουμε πλάτη για να ξεπεράσει το κεφάλαιο τη κρίση του.
Να παραμεριστεί η πλειοψηφία του ΕΚ Πάτρας και των ομογάλακτών της στη ΓΣΕΕ που αποκοίμισαν την εργατική τάξη όλα αυτά τα χρόνια, με αποτέλεσμα να κερδίσει χρόνο το κεφάλαιο.
Να καταδικαστεί η ηγετική ομάδα της ΠΑΣΚΕ στο ΕΚ που σκορπάει τις εισφορές των σωματείων σε ουίσκι, καφέδες, ξηρούς καρπούς, καθώς και σε δωράκια ανάμεσα στον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τον επαγγελματία αντικομουνιστή, διπλωματούχο εργατοπατέρα Καραγεωργόπουλο.
Αυτές τις συνήθειες έχει αποκτήσει η «παρέα της ΠΑΣΚΕ» που οργανώνει τις νοθείες στο συνδικαλιστικό κίνημα της πόλης μας. Κι αυτό είναι το λογικό αποτέλεσμα των τακτικών της συναντήσεων και της συμφωνίας της με τους εκπροσώπους των βιομήχανων.
Σύγκρουση με το κεφάλαιο. Αποδυνάμωση του πολιτικού και συνδικαλιστικού προσωπικού της ολιγαρχίας. Ενίσχυση του ΠΑΜΕ, συγκρότηση ισχυρών κλαδικών οργανώσεων, ενιαίος, πολιτικοποιημένος αγώνας της εργατικής τάξης με τους αυτοαπασχολούμενους, την μικρομεσαία αγροτιά, τις γυναίκες, τη νεολαία. Αυτή η γραμμή οδηγεί στην αντεπίθεση για τα δικαιώματά μας. Αυτή η γραμμή ανοίγει το δρόμο σε θετικές εξελίξεις προς όφελος της λαϊκής οικογένειας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου