ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

18.9.17



ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Οι ΜΑΣΚΕΣ έπεσαν. Ζήτω ο εργοδοτικός και ο κυβερνητικός Συνδικαλισμός! Για άλλη μια φορά το εργοδοτικό προεδρείο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, μαζί με την πλειοψηφία της διοίκησης του σωματείου ΚΑΖΙΝΟ, έδρασαν πάλι σαν εκπρόσωποι της επιχείρησης. Καταγγέλλοντας τους εργαζόμενους που διεκδικούσαν το αυτονόητο, δηλαδή τα δεδουλευμένα τους.
Το θράσος τους δεν έχει όρια. Στηρίζουν επί της ουσίας την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων και της σημερινής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, προβάλλοντας το αφήγημα της δίκαιης ανάπτυξης (λες και μπορεί να υπάρξει δίκαιη ανάπτυξη στον καπιταλισμό). Για αυτή την ανάπτυξη και την εξυγίανση κόπτονται. Με εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα, με μισθούς πείνας και απλήρωτους.
Συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στο ΚΑΖΙΝΟ Ρίου. Καλούμε τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα ταξικά συνδικάτα για την αντεπίθεση, για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος σε ταξική κατεύθυνση. Αυτός ο δρόμος είναι μονόδρομος για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά συμφέροντα. Είναι η μόνη ελπιδοφόρα επιλογή.

Πάτρα, 15/09/2017

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ
Ν. ΑΧΑΪΑΣ Σ.Σ.Π.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου