σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου για να κουβεντιάσουμε το μεγάλο ζήτημα που είναι οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

21.7.16


 ΤΑΞΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Τ.Α.Σ. (Παράταξη στο Ε.Κ.Π. που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ)

Η παράταξη ΤΑΣ κατέθεσε προς την εκτελεστική επιτροπή του Εργατικού Κέντρου Πάτρας την παρακάτω πρόταση για σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου με θέμα τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

Πάτρα, 18-07-2016
Προς την Εκτελεστική Επιτροπή του Εργατικού Κέντρου Πάτρας
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι μέλη της Τ.Α.Σ. ζητάμε τη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου για να κουβεντιάσουμε το μεγάλο ζήτημα που είναι οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.
Οι απώλειες που έχουν υποστεί οι εργαζόμενοι, συνυπολογίζοντας όλους τους παράγοντες στην περίοδο της κρίση, προσεγγίζουν περίπου το 50%. Ο κατώτερος μισθός μειώθηκε δραματικά το 2014 και οι αποδοχές είναι χαμηλότερες ακόμα και από τα κατώτατα όρια της δεκαετίας του 1990.
Χρειάζεται να δούμε τη δράση μας το επόμενο διάστημα, να προετοιμάσουμε τους εργαζόμενους στην πόλη μας και να διεκδικήσουμε υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας που να ανταποκρίνονται στις σημερινές συνθήκες.
Παραθέτουμε το κάλεσμα Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων και το σχέδιο νόμου με τα 13 σημεία που θα επιδοθεί στα κόμματα πλην Χρυσής Αυγής τον Σεπτέμβρη  για  να κατατεθεί στην Βουλή για συζήτηση και ψήφιση.
 
   Για την Τ.Α.Σ.
Αγγελοπουλος Δημήτρης
Λαβράνος Στέφανος
Πελεκούδα Άννα
Ταβουλάρης Αντώνης


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου