ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΚΑΛΕΣΜΑ

5.5.15



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
              ΙΔ. ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ Ν.Π.Ι.Δ. Ν. ΑΧΑΪΑΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ



Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Το Δ.Σ του Σωματείου αποφάσισε, την εκλογοαπολογιστική μας συνέλευση  την ΤΕΤΑΡΤΗ 13/5  και ώρα 7μ.μ στην αίθουσα του Μεγάρου Λόγου  & Τέχνης 2ος όροφος, (πλατ. Γεωργίου) όπου θα γίνει ο Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ του Σωματείου. Θα εκλεγεί Εφορευτική Επιτροπή για την διεξαγωγή των εκλογών που θα γίνουν το επόμενο διάστημα και θα ενημερωθείτε με ανακοίνωση που διακινηθεί σε όλους τους χώρους δουλειάς.

Η Διοίκηση του Σωματείου καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου μας να πάρουν μέρος στην Γενική Συνέλευση. Να συμβάλουμε και μέσα από αυτή την διαδικασία να δυναμώσει η συσπείρωση γύρω από το κλαδικό Σωματείο. Ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που τα προβλήματα στον τομέα της υγείας και πρόνοιας μεγαλώνουν για ασθενείς και εργαζόμενους με τις συνεχείς περικοπές που επιβάλει η νέα συγκυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και αφήνει ανέπαφο όλο το αντεργατικό πλαίσιο που τσακίζει τα δικαιώματα μας, είναι επιτακτική η ανάγκη της συσπείρωσης και αγωνιστικής δράσης μέσα από το Σωματείο μας.
 Να αποτρέψουμε την προσπάθεια που κάνει η εργοδοσία μαζί με τον εργοδοτικό συνδικαλισμό να υπονομεύσει την παρουσία και την δράση του Σωματείου.

ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/5/15 ΚΑΙ ΩΡΑ 7Μ.Μ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ 2Ο ΟΡΟΦΟ  (ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ).

Αγωνιστικά
                                                             Η Διοίκηση


 ΠΑΤΡΑ, 5-5-15

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου