24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ -ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 9 ΙΟΥΛΗ

2.7.14


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ  ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΙΣ  9 ΙΟΥΛΗ,
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 9:30 το πρωί στην  ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Η Γραμματεία Αχαΐας του Π.Α.ΜΕ καλεί  όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία στις 9 Ιούλη και στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Καλούμε, τα Διοικητικά Συμβούλια τις Επιτροπές Αγώνα με συνεδριάσεις , με συνελεύσεις εργαζομένων, να πάρουν αποφάσεις για την καλύτερη  οργάνωση και την επιτυχία της απεργίας.
Η αξιολόγηση, οι καταργήσεις οργανισμών και οι απολύσεις στο Δημόσιο ανοίγουν τις πύλες της κολάσεως για τους δημόσιους υπαλλήλους. Η αξιολόγηση δομών, τα νέα οργανογράμματα που προωθεί η κυβέρνηση δεν έχουν στόχο την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και την παροχή ικανοποιητικών κοινωνικών υπηρεσιών, συνδέεται με τις απολύσεις, αλλά κυρίως με την αντιδραστική αναμόρφωση του αστικού κράτους ώστε αυτό να γίνει πιο ικανό, πιο αποτελεσματικό στην υπηρεσία της καπιταλιστικής ανάπτυξης, πιο ταξικό, πιο αυταρχικό απέναντι στο συνδικαλιστικό κίνημα και τους λαϊκούς αγώνες.

Δεν υπάρχει μέτρο αντιλαϊκό που να μην έχει τη σφραγίδα της ΕΕ και  των κομμάτων του Ευρωμονοδρομου, αλλά και των ξεπουλημένων –συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών. Στην ενιαία επίθεση κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ είναι ανάγκη να απαντήσουμε με ενιαία λαϊκή αντεπίθεση. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους , τις γυναίκες, τους συνταξιούχους, να εκφράσουν την αντίθεση τους στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ.


ΕΝΟΤΗΤΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΓΩΝΑΣ, ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
για έξοδο από την κρίση σε όφελος του λαού

Αγωνιστικό ραντεβού  την Τετάρτη 9 Ιούλη  στις 9.30 π.μ. στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου


ΠΑΤΡΑ 1-7-2014


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου