Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

5.12.13


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια των δράσεων-κινητοποιήσεων, που πραγματοποιούνται όλη τη εβδομάδα, για τις αλλαγές και τα ζητήματα στον τομέα της υγείας, οι δυνάμεις της συμμαχίας ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ-ΠΑΣΥ-ΜΑΣ-ΟΓΕ, πραγματοποίησαν μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στον Γενικό Γραμματέα της  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Αγγελάκα.

Τέθηκε με οξύτητα, από την πλευρά της συμμαχίας, το ζήτημα των επιπτώσεων της υπάρχουσας κατάστασης στην υγεία και το πως αυτή επιβαρύνει τη ζωή της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων. Τονίστηκε πως η εργατική τάξη και οι σύμμαχοί της δεν θα κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω και πώς η κυβέρνηση και οι εκπρόσωποί της, που εξυπηρετούν αυτή την πολιτική, θα τους βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους, γιατί δεν θα επιτρέψουν κανένας άνεργος ή ανασφάλιστος να πεθάνει έξω από τα νοσοκομεία, και δεν θα επιτρέψουν οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι να γίνουν η "χαρά" των γραφείων τελετών. Σημείωσαν πως τα φέρετρα οποιουδήποτε νεκρού από αυτή την πολιτική θα πάνε σε αυτούς που υλοποιούν τις αποφάσεις και τα συμφέροντα της κυβέρνησης.

Το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ και η ΟΓΕ καλούν τα πρωτοβάθμια σωματεία, τα σωματεία των ΕΒΕ, τους αγροτικούς συλλόγους, τους φοιτητικούς συλλόγους και τους συλλόγους γυναικών στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 7 του μήνα στις 19:00, στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών (Φωκαίας 26), για την οργάνωση του συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 10 του Δεκέμβρη στις 18:00 στην Πλατεία Γεωργίου.


ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2013

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου