ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

9.10.13


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
              Η Γραμματεία Αχαΐας  του ΠΑ.ΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα, προχώρησαν  σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα το πρωί 9-10-2013, στην Διοίκηση του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας, για δυο περιπτώσεις συναδέλφων ανέργων, ανασφάλιστων, οι οποίοι νοσηλεύτηκαν  σαν  έκτακτα περιστατικά. Φεύγοντας τους ζήτησαν να πληρώσουν τα νοσήλια και τις εξετάσεις. (Σαν να ήταν σε ξενοδοχείο και έκαναν διακοπές)!!!
Η Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑ.ΜΕ καταγγέλλει την διεύθυνση του νοσοκομείου και την διοικητική διευθύντρια συνδικαλιστικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ η οποία στην ουσία μας έλεγε να τακτοποιήσει το θέμα και «να παγώσει τα χρέη». Δηλαδή να μας κάνει  ρουσφέτι!
Αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά πως η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ υλοποιούν κατά γράμμα την πολιτική του Δ.Ν.Τ – της Ε.Ε και της τρόικας, που μετατρέπουν τα νοσοκομεία σε επιχειρήσεις και την υγεία των εργαζομένων, των ανέργων και του λαού σε εμπόρευμα.
Η Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑ.ΜΕ θα προχωρήσει την επόμενη εβδομάδα σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στα νοσοκομεία του νομού μας για τις δεκάδες παρόμοιες περιπτώσεις άλλων συναδέλφων μας.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΧΑΙΑΣ ΠΑ.ΜΕ
Πάτρα 9-10-2013




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου