ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

1.3.13
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 
ΙΔ.ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ Ν.Π.Ι.Δ. Ν. ΑΧΑΙΑΣ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Αδίστακτη η διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ παρόλη την πρόσφατη προειδοποιητική κινητοποίηση της λαϊκης επιτροπής Προσφυγικών να μην τολμήσει να κόψει το ρεύμα σε καμιά λαική οικογένεια , έχει βγάλει προκλητικα τους εργολαβους και συνεχίζουν το εγκληματικό τους έργο βυθίζοντας στο σκοτάδι τον κοσμο. Σε αυτό το έγκλημα την πρώτη και κύρι ευθύνη την έχει η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ.
Θύμα τους αυτή τη φορά είναι η συναδέλφισσα Έφη Ζήβα, η οποία είναι αντιπρόεδρος του σωματείου μας και δύο χρόνια άνεργη εξαιτίας της εκδικητικής απόλυσης της από το συνεργείο καθαρισμού ΥΑΔΕΣ για τη συνδικαλιστική της δράση. Μάλιστα δεν έχει εκδικαστεί ακόμα η δίκη σε βάρος του εργολάβου για χρωστούμενα δεδουλευμένα και την απόλυση της συναδέλφου.
Δίνουμε μαχητικό και αποφασιστικό αγώνα να σταματήσουμε κάθε προσπάθεια διακοπάς ρεύματος και νερού στα λαικά σπίτια.
Κλιμακώνουμε τον αγώνα, δυναμώνουμε την ταξική αλληλεγγύη, την πάλη μας, σπίτι το σπίτι σε κάθε γειτονιά.
Οργάνωση στα σωματεία, στις λαϊκές επιτροπές στις γειτονιές, γιατί εμείς έχουμε την δύναμη, μπορούμε να τους σταματήσουμε και να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική που και αυτούς που την υπηρετούν για να θωρακίζουν την κερδοφορία , την εξουσία των μονοπωλίων.

Απαιτούμε:
Την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στη συναδέλφισσα. 
Διεκδικούμε:
➢ Κατάργηση των χαρατσιών και μείωση 30% των τιμολογίων ΔΕΚΟ με παράλληλη απαγόρευση της διακοπής παροχής νερού, ρεύματος και σταθερού τηλεφώνου σε άνεργους, χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους.
➢ Η ενέργεια, το ρεύμα δεν είναι εμπόρευμα, είναι κοινωνικό αγαθό. Αποκλειστικά ενιαίοι κρατικοί φορείς στους τομείς στρατηγικής σημασίας, στην ενέργεια που ως λαϊκή περιουσία θα υπηρετούν τις λαϊκές ανάγκες.

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
 Πάτρα, 28/2/2013

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου