Προσφυγικά Πάτρας: Οργανώνουν την αλληλεγγύη τους η Λαϊκή Επιτροπή και ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος

6.2.13
ΠΑΜΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΦΩΚΑΙΑΣ 26- «ΣΠΙΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» ΤΗΛ.2610329-787 Τ.Κ.26226 ΠΑΤΡΑ
 www.pamikrasiatikos.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Η Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών και το Δ. Σ του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων οργανώνει με συνεχείς πρωτοβουλίες τη λαϊκή πάλη ενάντια στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική και τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει και σπρώχνει τα λαϊκά στρώματα στη φτώχεια, την πείνα, την ανεργία και στην εξαθλίωση. Παίρνοντας υπόψην όπως έχει υποχρέωση τις αρνητικές επιπτώσεις από τη ραγδαία επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης πολλών λαϊκών οικογενειών της περιοχής μας που δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε καν στις στοιχειώδης ανάγκες της επιβίωσης τους από την πολύχρονη ανεργία αποφάσισαν: να δημιουργήσουν τράπεζα στερεών τροφίμων και ειδών ένδυσης και υπόδησης, για να δίνονται σε όσες οικογένειες χρειάζονται.
 Καλούμε όλους και όλες να προσφέρουν από το υστέρημα τους στη συγκέντρωση των συγκεκριμένων ειδών που είναι απαραίτητα για τους συνανθρώπους μας.
Τα είδη συγκεντρώνονται στα γραφεία του Παμμικρασιατικού Φωκαίας 26 Τις μέρες: Δευτέρα –Τετάρτη –Πέμπτη – Παρασκευή και ώρες: 5-8 απόγ. Τηλέφωνο Πληροφοριών: Παμμικρασιατικός 2610/329-787 5-8 απόγ.

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ 
Δ.Σ ΠΑΜΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου