ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Υ.Γ.Τ.Π.

6.2.13
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ COCA COLA 3E A.E. ΠΑΤΡΩΝ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι - σες,
To Δ.Σ. του Σωματείου μας καταδικάζει την άνανδρη επίθεση που έγινε σε βάρος του προέδρου της ομοσπονδίας μας Π.Ο.Ε.Υ.Γ.Τ.Π. την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου.
Δεν μας φοβίζουν τέτοιες ενέργειες, αντίθετα μας δυναμώνουν στον αγώνα που δίνουμε για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Κυβέρνηση και ΣΕΒ θέλουν το συνδικαλιστικό κίνημα υποταγμένο. Η ομοσπονδία μας μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια τους γι αυτό την πολεμούν.

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
          ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ Θ.               ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ Σ.



ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΤΩΝ – ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Συνάδελφοι – σες,
Το κλαδικό Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων ν. Αχαΐας καταδικάζει την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Π.Ο.Ε.Υ.Γ.Τ.Π. την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου καθώς έφευγε από τα γραφεία της ομοσπονδίας. 
Τέτοιου τύπου ενέργειες δεν μας φοβίζουν, αντίθετα μας δυναμώνουν στον αγώνα που δίνουμε για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Η κυβέρνηση ο ΣΕΒ και τα δεκανίκια τους θέλουν το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα υποταγμένο και η δράση της Π.Ο.Ε.Υ.Γ.Τ.Π. μαζί με το Π.Α.ΜΕ μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια τους γι αυτό την πολεμούν.
Με το κλαδικό μας συνδικάτο όλοι μια γροθιά μπροστά στα δύσκολα που έρχονται, ενάντια στην προσπάθεια που κάνει η εργοδοσία να αφαιρέσει τα δικαιώματα μας.
Να οργανώσουμε την 24 ωρη πανεργατική απεργία τις 20 Φλεβάρη που αποφάσισε η ΓΣΕΕ μετά από πρόταση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ. Να εξασφαλίσουμε την περιφρούρηση της απεργίας, τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων του κλάδου.

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου