ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

25.1.13
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ! 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ 
 ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 

Το Συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων στο Εμπόριο και τις Υπηρεσίες Ν. Αχαΐας εκφράζει την ταξική του αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Καταδικάζει με όλα τα μέσα τον αυταρχισμό της τρικομματικής κυβέρνησης και την απόφασή της για επίταξη, και απαιτεί την άρση της.
Η επίθεση των ΜΑΤ εναντίον των απεργών, αποδεικνύει ότι δικαιοσύνη για την κυβέρνηση και για το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα είναι να χτυπάει κάθε προσπάθεια απόκρουσης της βαρβαρότητας.
Επιδιώκει να κάμψει το φρόνημα των εργαζομένων που σηκώνουν το κεφάλι αρνούμενοι να κάνουν άλλες θυσίες για τα κέρδη και τα προνόμια των καπιταλιστών.
Η επιδίωση της κυβέρνησης πρέπει να βρει εμπόδιο από την ενιαία αντίσταση και πάλη της εργατικής τάξης και όλων των εργαζομένων.
Έρχονται νέα κύματα αντιλαϊκών μέτρων, αντιλαϊκών και αυταρχικών πολιτικών που επιβάλλει το κεφάλαιο, και απαιτείται από το εργατικό και λαϊκό κίνημα ανεβασμένη ετοιμότητα και αποφασιστικότητα στην απόκρουσή τους.
Αγώνας οργανωμένος, σχεδιασμένος για ρήξεις και ανατροπές, για να απαλλαγεί οριστικά ο λαός από το ζυγό των μονοπωλίων και τις δυνάμεις που τα υπηρετούν.
Να ικανοποιηθούν τώρα τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων !
Να παρθεί τώρα πίσω η επίταξη! να φύγουν τα ΜΑΤ από το αμαξοστάσιο του ΜΕΤΡΟ. 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 
ΦΘΗΝΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ !

 Η διοίκηση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου