ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Α.ΜΕ.

6.9.12

Μαζική και αποφασιστική παρέμβαση των δυνάμεων του Π.Α.ΜΕ. στο γραφείο του περιφερειάρχη αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου και Ιονίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη. Οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. έδειξαν την αποφασιστικότητά τους ενάντια στις επιλογές της συγκυβέρνησης απαντώντας παράλληλα στην αστυνομοκρατία που επικρατούσε στην περιφέρεια, με σκοπό την τρομοκράτηση των διαδηλωτών. Το σχέδιο τρομοκράτησης  του ταξικά προσανατολισμένου εργατικού κινήματος δεν πέρασε και οι αστυνομικές δυνάμεις αναγκάστηκαν να αποχωρίσουν μετά από την απαίτηση των διαδηλωτών.  Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι που συγκεντρώθηκαν δήλωσαν ότι απορρίπτουν τα μέτρα και τα μνημόνιά τους. Ότι είναι παράνομα αντεργατικά και αντιλαϊκά. Ότι οδηγούν το λαό και την εργατική τάξη σε βαθιά κρίση, φτώχεια και δυστυχία. Με βάση αυτό προειδοποίησαν τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης στη περιοχή μας ότι οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. κηρύττουν πόλεμο στο πόλεμο που έχει εξαπολύσει το κεφάλαιο και η κυβέρνησή του στην εργατική τάξη και τους συμμάχους της. 
Οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. μετά και από την αρνητική στάση του εκπροσώπου της κυβέρνησης καλούν την εργατική τάξη σε οργάνωση από τα κάτω, μέσα στους χώρους δουλειάς, ενάντια σε αυτή τη πολιτική. Καλούν τα πρωτοβάθμια σωματεία να πάρουν τώρα απόφαση για Γενική Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία το επόμενο διάστημα. Η συγκυβέρνηση  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΑΡ. έχει εγκληματικές ευθύνες απέναντι στο λαό μας και πρέπει να τις πληρώσει.
Οι εργάτες δεν είναι αναλώσιμο είδος.
Θα πάρουμε τώρα στα χέρια μας της ζωής μας, τη ζωή των οικογενειών μας, το μέλλον μας, το μέλλον του τόπου.
Ραγιάδες εμείς δεν είμαστε. Εμείς, οι παραγωγοί του πλούτου είμαστε η Ελλάδα και όχι τα παράσιτα οι κεφαλαιοκράτες.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 11:00πμ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.Ε.Θ.
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ
 
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  Ν. ΑΧΑΙΑΣ  ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ

 Πάτρα 6 Σεπτέμβρη 2012

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου