ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΑΣ

30.1.12
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. ΝΟΜΟΥ ΑΧΑЇΑΣ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»
Διεύθυνση: Ακτή Δυμαίων 28, 1ος όροφος, τ.κ. 26222, Πάτρα
E-mail: otaachaias@gmail.com , Blog: www.otaachaias.blogpsot.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944656531, 6946585300

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥ
Συνάδελφοι, Συναδέλφισες,
Να πάρουμε στα χέρια μας την υπόθεση για την υλοποίηση της θετικής απόφασης της 11ης Γενάρη 2012 του Δημοτικού Συμβουλίου, να μην απολυθούν οι 17 εργαζόμενοι στο Πράσινο (κηπάρια).
Δεν αρκεί μια σωστή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου .Να μην απολυθεί κανείς από τους 17 εργαζόμενους που έληξε η σύμβαση του, απόφαση που πάρθηκε κάτω από την παρέμβαση του Κλαδικού Συνδικάτου και την αποφασιστική στήριξη της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο.
ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ.
Καταγγέλλουμε την στάση των προϊσταμένων και των Διευθυντών που αρνήθηκαν να δώσουν δουλειά στους εργαζόμενους (αφού είχαν πάει όλοι κανονικά στην δουλειά τους) παρά και ενάντια στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Είναι υπόλογος ο Δήμαρχος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και οι δυνάμεις του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ, της Δημοκρατικής Αριστεράς του κ. Κουβέλη και τμήματος του ΠΑΣΟΚ κ του ΛΑΟΣ που στηρίζουν την Δημοτική Αρχή.
Δεν μπορεί να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους εργαζόμενους που απολύθηκαν και από την άλλη μεριά να προβάλλουν ως δικαιολογία την νομιμότητα και να στηρίζουν έτσι τις επιλογές της Κυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ- ΛΑΟΣ.
Νόμος και νόμιμο είναι το δικαίωμα στη δουλειά των 17 εργαζομένων.
Νόμος είναι το δίκιο των 17 συναδέλφων και των οικογενειών τους.
Νόμος είναι το δικαίωμα όλων των συμβασιούχων να μονιμοποιηθούν και να μην απολυθεί κανένας.
Καλούμε την Δημοτική Αρχή να υλοποιήσει άμεσα την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11-1-2012 να μην απολυθούν οι εργαζόμενοι.
Καλούμε τον προϊστάμενο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο να δώσουν τώρα δουλειά στους εργαζόμενους.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλους τους συμβασιούχους, στις επιχειρήσεις, στα Νομικά Πρόσωπα, και στους εργολάβους, να οργανωθούν και να γραφτούν τώρα στο Συνδικάτο στους Ο.Τ.Α για να παλέψουμε όλοι μαζί.
- Να μην γίνει καμία απόλυση.
- Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα.
- Να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι.

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ!


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου