30.1.12
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. ΝΟΜΟΥ ΑΧΑЇΑΣ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»
Διεύθυνση: Ακτή Δυμαίων 28, 1ος όροφος, τ.κ. 26222, Πάτρα
E-mail: otaachaias@gmail.com , Blog: www.otaachaias.blogpsot.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944656531, 6946585300

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO
"Η επιχείρηση ΤΖΑΜΠΟ σε συνεργασία με το κεφάλαιο στο εμπόριο και όχι μόνο, χρησιμοποιώντας τους μηχανισμούς της εργοδοσίας, τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους, την δικαιοσύνη και την στήριξη της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου, συνεχίζει τη δράση της ενάντια στα συνδικαλιστικά δικαιώματα και ελευθερίες, προσπαθεί να ποινικοποιήσει τους αγώνες του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.
Στις 9 Μάρτη του 2012 δικάζονται στα δικαστήρια της Πάτρας τα στελέχη του ΠΑΜΕ Χρήστος Τσαντής και Δημήτρης Χριστόπουλος, ύστερα από μήνυση της επιχείρησης «Τζάμπο» γιατί συμμετείχαν μαζί με εκατοντάδες εργαζόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο πολυκατάστημα της Πάτρας, στα πλαίσια πανελλαδικής κινητοποίησης για την απόλυση συνδικαλιστή που εργαζόταν σε κατάστημα της JUMBO στην Αθήνα.
Η δίωξη αυτή είναι συνέχεια άλλων διώξεων ενάντια στο λαϊκό κίνημα και στους αγώνες των εργαζομένων και εντάσσεται στην οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια της κυβέρνησης, της ΕΕ και των εργοδοτών να καταπατήσουν κάθε δικαίωμα της εργατικής τάξης στην οργάνωση και συμμετοχή της στους αγώνες.
Η μεθόδευση αυτή, της επιχείρησης JUMBO, είναι πρόκληση κατά του ταξικού εργατικού κινήματος, κατά του συνόλου της εργατικής τάξης και θα πάρει αποφασιστική απάντηση. Αφορά όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους. Θέλουν να μας τρομοκρατήσουν, να μη σηκώνει κανείς κεφάλι.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΑΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. ΝΟΜΟΥ ΑΧΑЇΑΣ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»
Διεύθυνση: Ακτή Δυμαίων 28, 1ος όροφος, τ.κ. 26222, Πάτρα
E-mail: otaachaias@gmail.com , Blog: www.otaachaias.blogpsot.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944656531, 6946585300

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥ
Συνάδελφοι, Συναδέλφισες,
Να πάρουμε στα χέρια μας την υπόθεση για την υλοποίηση της θετικής απόφασης της 11ης Γενάρη 2012 του Δημοτικού Συμβουλίου, να μην απολυθούν οι 17 εργαζόμενοι στο Πράσινο (κηπάρια).
Δεν αρκεί μια σωστή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου .Να μην απολυθεί κανείς από τους 17 εργαζόμενους που έληξε η σύμβαση του, απόφαση που πάρθηκε κάτω από την παρέμβαση του Κλαδικού Συνδικάτου και την αποφασιστική στήριξη της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο.
ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ.
Καταγγέλλουμε την στάση των προϊσταμένων και των Διευθυντών που αρνήθηκαν να δώσουν δουλειά στους εργαζόμενους (αφού είχαν πάει όλοι κανονικά στην δουλειά τους) παρά και ενάντια στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Είναι υπόλογος ο Δήμαρχος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και οι δυνάμεις του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ, της Δημοκρατικής Αριστεράς του κ. Κουβέλη και τμήματος του ΠΑΣΟΚ κ του ΛΑΟΣ που στηρίζουν την Δημοτική Αρχή.
Δεν μπορεί να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους εργαζόμενους που απολύθηκαν και από την άλλη μεριά να προβάλλουν ως δικαιολογία την νομιμότητα και να στηρίζουν έτσι τις επιλογές της Κυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ- ΛΑΟΣ.
Νόμος και νόμιμο είναι το δικαίωμα στη δουλειά των 17 εργαζομένων.
Νόμος είναι το δίκιο των 17 συναδέλφων και των οικογενειών τους.
Νόμος είναι το δικαίωμα όλων των συμβασιούχων να μονιμοποιηθούν και να μην απολυθεί κανένας.
Καλούμε την Δημοτική Αρχή να υλοποιήσει άμεσα την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11-1-2012 να μην απολυθούν οι εργαζόμενοι.
Καλούμε τον προϊστάμενο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο να δώσουν τώρα δουλειά στους εργαζόμενους.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλους τους συμβασιούχους, στις επιχειρήσεις, στα Νομικά Πρόσωπα, και στους εργολάβους, να οργανωθούν και να γραφτούν τώρα στο Συνδικάτο στους Ο.Τ.Α για να παλέψουμε όλοι μαζί.
- Να μην γίνει καμία απόλυση.
- Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα.
- Να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι.

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ!


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ

23.1.12

Το Κλαδικό συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων στο Εμπόριο και την Παροχή Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας χτες, Κυριακή 22 Γενάρη πραγματοποίησε έκτακτη γενική συνέλευση και αποφάσισε ομόφωνα:

  • Τη καταδίκη της συμμετοχή της ΓΣΕΕ στο σφαγείο – διάλογο που επιβάλλουν οι βιομήχανοι και οι άλλοι εκπρόσωποι του κεφαλαίου. Απόρριψαν κάθε συζήτηση για τα νέα μέτρα και αποφάσισαν να πρωτοστατήσουν ώστε να υπερασπιστούν την ζωή τους από τη νέα ληστεία και τη βάρβαρη εκμετάλλευση. Συγκεκριμένα, αποφάσισαν κλιμάκωση του αγώνα, με απεργιακή κινητοποίηση μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη, καλώντας τους υπόλοιπους κλάδους και τα σωματεία να συντονιστούν και να πάρουν ανάλογες αποφάσεις, ώστε να οριστεί και η ακριβής ημερομηνία.
  • Την ένταση της δράσης ενάντια στα χαράτσια για τα ακίνητα που επιβάλλονται μέσω της ΔΕΗ και τη διακοπή της ηλεκτροδότησης που συνεπάγεται η μη πληρωμή τους. Το συνδικάτο μας είναι σε επιφυλακή ώστε να παρεμποδίσει, με οποιονδήποτε τρόπο όποιον πάει να κόψει ρεύμα συναδέλφου. Σε αυτό το πλαίσιο αποφασίστηκε και η συμμετοχή στην κινητοποίηση που διοργανώνουν οι ταξικές δυνάμεις την Τετάρτη το πρωί 25/1 στις 9:00 έξω από τη ΔΕΗ.
  • Την συνέχιση ενημέρωσης όλων των εργαζομένων στον κλάδο και όχι μόνο, για την προσπάθεια παρεμπόδισης της δράσης του συνδικάτου μας, από την πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, μέσω της δικαστικής οδού αυτή τη φορά. Η μεθόδευση αυτή, των εκπροσώπων του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού στην Πάτρα, είναι πρόκληση κατά του ταξικού εργατικού κινήματος, κατά του συνόλου της εργατικής τάξης και θα πάρει αποφασιστική απάντηση. Εντάσεται στην συνολική προσπάθεια παρεμπόδισης της εργατικής τάξης να διεκδικεί τον πλούτο που αυτή παράγει μη σκύβοντας το κεφάλι στις επιδιώξεις της εργοδοσίας, κυβέρνησης, ΕΕ για επιβολή μισθών πείνας, προς όφελος της κερδοφορίας. Το συνδικάτο θα πραγματοποιήσει μαζική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια την μέρα εκδίκασης της υπόθεσης, 3 Φλεβάρη.
  • Την ολόπλευρη στήριξη των συνδικαλιστών που διώκονται από την επιχείρηση ΤΖΑΜΠΟ, γιατί συμμετείχαν μαζί με εκατοντάδες εργαζόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο πολυκατάστημα της Πάτρας πριν από 2 χρόνια, στα πλαίσια πανελλαδικής κινητοποίησης για την απόλυση συνδικαλιστή. Η γενική συνέλευση αποφάσισε να πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια που θα εκδικάζεται η υπόθεση, στις 9 Μάρτη.
  • Την ακόμα πιο έμπρακτη συμπαράσταση στους απεργούς της «Ελληνικής Χαλυβουργίας», που από τον Οκτώβρη διεξάγουν έναν μεγάλο απεργιακό αγώνα, μέσα από την ένταση της δράσης μας για να γεννηθούν και στον κλάδο μας πολλές χαλυβουργίες.
  • Την καταδίκη του νέου νομοσχεδίου της κυβέρνησης για την νομιμοποίηση των ναρκωτικών που θέλει την νεολαία μαστουρωμένη, σπρωγμένη στην απάθεια, την αδράνεια και την καταστροφή, για να συνεχίσουν ανενόχλητες οι δυνάμεις του κεφαλαίου να φέρνουν δυστυχία και ανασφάλεια για τις νέες και τους νέους εργαζόμενους, ανέργους, τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών.

Παρέμβαση του ΠΑΜΕ στον κοινωνικό διάλογο ΓΣΕΕ-ΣΕΒ

19.1.12
18.1.12

ΤΟ ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ

ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/1 ΣΤΙΣ 18:00
ΣΤΟΝ ΠΑΜΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ (ΦΩΚΑΙΑΣ 26, πλ. Ελευθερίας)

ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ:
1) Νέα μέτρα από κυβέρνηση, εργοδοσία, τρόικα. Οργάνωση αντεπίθεσης.
2) Οργάνωση σχεδίου ενάντια στη δίωξη του συνδικάτου από την πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.
3) Χαράτσι της ΔΕΗ. Απολογισμός μέχρι τώρα δράσης - καθορισμός νέων μορφών αντίστασης.



ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Ή Αυτοί... ή εμείς!!!

ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΙΧΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ !!!

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,

Με συνοπτικές διαδικασίες και με όχημα τον «κοινωνικό διάλογο» μέχρι το τέλος Γενάρη, η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΛΑΟΣ σε συνεργασία με τους εργοδότες και τις πλειοψηφίες του κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού, στήνουν νέο αντεργατικό σφαγείο, για μισθούς, ασφάλιση, εργασιακές σχέσεις.

Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ) σπεύδει να συζητήσει με τις εργοδοτικές ενώσεις το αποκαλούμενο «μη μισθολογικό κόστος»,αντιμετωπίζοντας τον εργάτη σαν «κόστος» για τον εργοδότη, νομιμοποιώντας την κυρίαρχη προπαγάνδα περί «ανταγωνιστικότητας», που απαιτεί ακόμα φθηνότερα εργατικά χέρια.

Τα μέτρα που θέλουν να προωθήσουν εφαρμόζονται ήδη σε πολλούς χώρους εργασίας, πόσο μάλλον που η κυβέρνηση είναι έτοιμη να τα επιβάλλει και με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Ιδιαίτερα τα τελευταία δυο χρόνια όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου, σε κάθε χώρο δουλειάς, ζούμε μια κατάσταση «πολεμική», σε βάρος των δικαιωμάτων μας από εργοδότες, κυβέρνηση, τρόικα.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ- ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Κάθε βήμα συμβιβασμού και υποταγής είναι βήμα προς την εξαθλίωση, είναι ώρα ταξικής αφύπνισης και αντεπίθεσης.

Οργάνωση και δράση με το ΠΑΜΕ, λαϊκή συμμαχία, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, αποδέσμευση από την Ε.Ε. Εργατική-λαϊκή εξουσία, μονομερή διαγραφή του χρέους.

Δεν μας αξίζει τέτοια ζωή
Να πολλαπλασιαστούν οι ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΕΣ σε όλη τη χώρα.

Δελτίο Τύπου


Δυναμική απάντηση έδωσαν , το Σαββάτο 14/01 οι εργαζόμενοι του super market ΖΑΡΛΑ στην εργοδοσία του, που ακόμα δεν έχει καταβάλλει τα δεδουλευμένα που χρωστάει από τον Φλεβάρη και τις αποζημιώσεις που οφείλει στους απολυμένους συναδέλφους. Η επιτροπή αγώνα των εργαζομένων έχοντας στο πλάι της τις ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ, και το κλαδικό τους συνδικάτο πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας, στο τελευταίο κατάστημα ιδικτησίας Ζάρλα στο Dia στην οδό Ανθείας.

Ο εργοδότης παρ όλες τις δεσμεύσεις του για την αποπληρωμή των χρωστούμενων στους εργαζομένους του, στέκεται ακόμα αναξιόπιστος και προκλητικός. Η κοροϊδία συνεχίζεται μέχρι σήμερα, αφού η εργοδοσία του ΖΑΡΛΑ όχι μόνο δεν πληρώνει τα δεδουλευμένα αλλά προκλητικά κλείνει το ένα κατάστημα μετά το άλλο αφήνοντας τους εργαζόμενους στο δρόμο. Παρά το γεγονός της μη καταβολής του δώρου των χριστουγέννων η εργοδοσία κυκλοφορεί ελεύθερη, αφήνοντας τους εργαζόμενους να περάσουν "μαύρα" Χριστούγεννα.

Παράλληλα, εκβιάζει τους εργαζόμενους εξαπολύοντας απειλές ότι δεν θα ξαναβρούν ποτέ δουλειά αν σηκώσουν το κεφάλι και παλέψουν συλλογικά για τα δικαιώματά τους. Οι εργαζόμενοι, εδώ και χρόνια μεταφέρονται από εργοδότη σε εργοδότη σαν να είναι έπιπλα χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο εργασιακό καθεστώς.

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!

Δεν σκύβουμε το κεφάλι, δεν ανεχόμαστε άλλο αυτή την κατάσταση που καταδικάζει εμάς και τα παιδιά μας στη φτώχεια, στην ανεργία, στην ανασφάλιστη και απλήρωτη δουλειά.


पापे १६-१-2012

16.1.12
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΤΡΑΣΜε μαζικές - μαχητικές κινητοποιήσεις σήμερα οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ μαζί με το ΜΑΣ στην πόλη μας προχώρησαν σε καταλήψεις στα κτίρια της Περιφερικής διοίκησης Πελοποννήσου- Ιονίων νήσων και στο Δημαρχείο της Πάτρας, διατρανώνοντας την αγωνιστική διαμαρτυρία των εργαζομένων για το σύνολο της αντεργατικής- αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζεται στη χώρα μας από την κυβέρνηση του «Μαύρου μετώπου» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, που φορτώνει τα βάρη της κρίσης στους εργαζόμενους και στα λαϊκά στρώματα. Στη συνάντηση με τον διευθυντή της περιφερειακής διοίκησης εν μέσω αποκλεισμού τονίστηκε από τους εκπροσώπους του ΠΑΜΕ ότι η πολιτική της εξαθλίωσης των λαϊκών στρωμάτων δεν πρόκειται να περάσει. Εκατοντάδες Χαλυβουργίες γεννιούνται και η λαϊκή πάλη θα καταστρέψει τα σχέδια τους και θα ανατρέψει την πολιτική τους. Στη συνάντηση με το Δήμαρχο εκλεγμένου με την υποστήριξη του Σύριζα- κόμμα Κουβέλη και ομάδες στελεχών από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καταγγέλθηκε με αποφασιστικό τρόπο η πολιτική του στάση με την απόλυτη ταύτιση του με την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης του «Μαύρου μετώπου» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ- Καρατζαφέρη, υλοποιώντας τα προγράμματα απορρόφησης ανέργων των υπουργείων, καταστρατηγώντας κατακτημένα με θυσίες και αγώνες κατοχυρωμένα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα στο όνομα «του να φάνε ψωμί οι άνεργοι» με 25 ευρώ μεροκάματο, 135 ημέρες το χρόνο, δημιουργώντας έτσι τις συνθήκες το μεγάλο κεφάλαιο στις συνθήκες ανάπτυξης να πληρώνει επίσης πολύ φθηνά τους εργαζόμενους ώστε να μαζεύει υπέρογκα κέρδη. Επίσης καταγγέλθηκε η μεγαλειώδης υποκρισία του να δηλώνει ότι είναι αντίθετος στις διακοπές ρεύματος ενώ με δικές του εντολές τα συνεργεία της ΔΕΥΑΠ που διευθυντής είναι στέλεχος του Σύριζα να κόβουν το νερό στους ανέργους και στις εργατικές οικογένειες που δεν μπορούν να το πληρώσουν. Οι αγωνιστικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ θα είναι στο δρόμο κάθε μέρα για να υπερασπιστούν τα λαϊκά συμφέροντα, να εμποδίσουν την εφαρμογή της πολιτικής τους, να αναπτυχθεί η μαζική πάλη με στόχο την ανατροπή της πολιτικής τους και των συνδικαλιστικών πολιτικών συσχετισμών που είναι η αιτία για την εξαθλίωση της εργατικής –λαϊκής οικογένειας.ΠΑΜΕ 16/01/12
2.1.12

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα Δ.Σ. των Οικοδόμων Πάτρας, των Φαρμακοϋπαλλήλων Αχαΐας και των εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία καταγγέλλουν το έγκλημα της πολιτικής της κυβέρνησης και των φαρμακοβιομηχάνων σε βάρος της υγείας του λαού των γιατρών και των φαρμακοποιών। Στοχεύουν να ρίξουν ακόμα ένα μεγαλύτερο βάρος στις πλάτες του λαού για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη। Βάρος που δεν μπορούν να το σηκώσουν τα φτωχά λαϊκά στρώματα, ούτε ένα μεγάλο μέρος των γιατρών και των φαρμακοποιών.।Παλεύουμε για να είναι κοινός ο αγώνας των εργαζομένων των συνταξιούχων, των αυτοαπασχολούμενων, των γιατρών και των φαρμακοποιών

Αγώνας που απαιτεί:

  • Πλήρη και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εξετάσεις, θεραπείες, φάρμακα, υγειονομικά υλικά κλπ
  • Να καταβληθούν τώρα τα χρωστούμενα σε γιατρούς και φαρμακοποιούς.
  • Να παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες υγείας και τα φάρμακα γιατί η υγεία και το φάρμακο είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα.
  • Να στηριχτεί με άμεση και επαρκή χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό τα ασφαλιστικά ταμεία.
  • Να θεωρηθούν τα βιβλιάρια ασθενείας χωρίς όρους και προϋποθέσεις σε όλους τους ανέργους, τους ανασφάλιστους και τις οικογένειες τους.

Ένας τέτοιος αγώνας κοινός, των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των αυτοαπασχολούμενων, των γιατρών και των φαρμακοποιών έναντι στην πολιτική της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΕΕ-Φαρμακοβιομηχάνων μπορεί να έχει αποτελέσματα. Η λογική «ο καθένας για την πάρτι του», πολύ περισσότερο «δεν κάνω εξετάσεις ιατρικές ή δεν παρέχω φάρμακα με βάση το βιβλιάριο του ασφαλισμένου» που πολλοί δεν έχουν να πληρώσουν, βοηθά αντικειμενικά την κυβέρνηση και την πλουτοκρατία να μετακυλήσουν τα βάρη στις πλάτες του λαού, θέτουν σε κίνδυνο την ίδια την υγεία του λαού. Εμείς σταθερά στον ενιαίο αγώνα που θα στοχεύει τους υπαίτιους και όχι τα λαϊκά στρώματα θα πάρουμε όσες πρωτοβουλίες χρειαστεί για να έχει αποτελέσματα ο αγώνας μας.

Τα Δ.Σ. των

  • Οικοδόμων Πάτρας
  • Φαρμακοϋπαλλήλων Αχαΐας
  • Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία στο νομό Αχαΐας