ΔΑΣ ΟΤΑ – ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

18.9.11

ΔΑΣ ΟΤΑ – ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Σχετικά με την στάση εργασίας που προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για την Πέμπτη 22/9

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε,
Πόσο ακόμα θα ισοπεδώνουν την ζωή μας και εμείς θα παρακολουθούμε αδιαμαρτύρητα; Τι άλλο πρέπει να μας συμβεί για να αποφασίσουμε να αντιδράσουμε; Τα άσχημα ήλθαν και τα ζούμε,  τα χειρότερα έρχονται. Όμως μπορούμε όλα να τα αλλάξουμε .Έχουμε την δύναμη και πρέπει να την δείξουμε. Ας μετατρέψουμε την οργή μας σε οργανωμένη αποφασιστική πάλη, σε κατεύθυνση αποφασιστικού αγώνα και αντεπίθεσης .
Απευθυνόμαστε σε εσένα προσωπικά, σε σένα που σε έχουν απαξιώσει ως εργαζόμενο, που κυβέρνηση-ΝΔ-ΛΑΟΣ και τα χρυσοπληρωμένα «παπαγαλάκια» τους στα ΜΜΕ, κάθε τόσο σε αποκαλούν «τεμπέλη», «χαραμοφάη». Σε σένα που …«ταλαιπωρείς 10 εκ. εργαζόμενους», που τώρα πλέον φταις για όλα, ακόμα και για την καπιταλιστική κρίση (!) και θέλουμε να σου πούμε ότι ήρθε η ώρα να βγάλεις τα συμπεράσματα σου.
Η πλειοψηφία του κυβερνητικού συνδικαλισμού στην ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν έχει σκοπό να αντιπαλέψει τα αντιλαϊκά μέτρα. Να μην τους κάνουμε την χάρη. Να μην τους επιτρέψουμε να εκφυλλίζουν και εκχυδαΐζουν τους αγώνες μας. Όλες οι μορφές πάλης έχουν την αξία τους και την σημασία τους όταν είναι μαζικές. Όταν  με μαζική συμμετοχή  εκφράζουμε  την οργή  μας και την απόφαση να αντισταθούμε. Γι’ αυτό να αξιοποιήσουμε την στάση και να απαντήσουμε με την μεγαλύτερη συμμετοχή στην στάση εργασίας και την συγκέντρωση.
Με την συμμετοχή μπορούμε να εκφράσουμε το θυμό μας την αγανάκτηση μας και την απόφαση μας να παλέψουμε. Με την αποχή από τους αγώνες δίνουμε στήριξη άθελα μας σε αυτούς που καταστρέφουν την ζωή μας. Η προσωπική συμβολή του καθενός από μας σε αυτόν τον αγώνα είναι συνεισφορά απαραίτητη και αναντικατάστατη. Είναι όρος για να  ανατρέψουμε την πολιτική που μας καταστρέφει.
Γι’ αυτό:
·        Συμμετέχουμε στην στάση εργασίας και το δηλώνουμε χωρίς να φοβόμαστε. Συμμετέχουμε και στην συγκέντρωση μπροστά στο δημαρχείο ώρα 12 μμ
·        Καταγγέλλουμε αυτούς που μας ληστεύουν, την πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ και των υπόλοιπων κομμάτων του ευρωμονόδρομου.
·        Απαιτούμε από το Δήμαρχο και την δημοτική αρχή να συμπορευτεί με τις αποφάσεις της γενικής μας συνέλευσης .
·        Καμία απόλυση εργαζόμενου, κανένας εργαζόμενος στην εργασιακή εφεδρεία.
·        Οργανωμένη ανυπακοή στην εφαρμογή του νόμου για τα νέα αυξημένα ωράρια.
·        Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22/9 ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 12μμ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου