ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

1.3.11
Το Κλαδικό Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Στο Εμπόριο Και Την Παροχή Υπηρεσιών καταγγέλλει την εργοδοσία του ΚΑΡΦΟΥΡ στην Περιβόλα όπου την ημέρα της πανελλαδικής απεργίας 23/2 είχε καλέσει τους εργαζόμενους για δουλειά τρομοκρατώντας τους από τις 4:30 το πρωί. Δεν έφτανε μόνο αυτό άλλα είχε το θράσος όταν έφτασε στο χώρο η απεργιακή φρουρά του ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ να κλειδώσει εργαζόμενους μέσα σε ψυγεία λες και είναι κρέατα, εργαζόμενες μέσα σε χρηματοκιβώτια και το συνεργείο καθαριότητας σε άλλο χώρο (το συνεργείο καθαριότητας του γνωστού Μεντζελόπουλου όπου οι καθαρίστριες του Νοσοκομείου Αγ.Ανδρέα το προηγούμενο διάστημα σήκωσαν το κεφάλι ψηλά αντιστάθηκαν και ΝΙΚΗΣΑΝ κερδίζοντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους). Αυτά τα γεγονότα μας γυρίζουν 100 χρόνια πίσω. Εργασιακούς χώρους κάτεργα όμως θέλουν οι πολυεθνικές προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους.
Καταγγέλλουμε την εργοδοσία του Lidl στην Περιβόλα όπου την ημέρα της απεργίας 23/2 τρομοκρατούσε τους εργαζόμενους, δεν δίστασε να βάλει βαλτούς τραμπούκους να επιτεθούν στην απεργιακή φρουρά. Είμαστε σίγουροι ότι η εργοδοσία του Lidl θα συγχαίρει την ομαδούλα του Σουβαλιώτη (προέδρου του ΕΚΠ και στελέχους του ΠΑΣΟΚ) στο Lidl που οργάνωσε απεργοσπασία στους χειριστές στις αποθήκες στη ΒΙΠΕ. Δεν είναι τυχαίο που η απεργοσπασία στους χειριστές σε όλους τους χώρους δουλειάς πήγε σύννεφο.
Καταγγέλλουμε την εργοδοτική τρομοκρατία στο εργοστάσιο της ΕΛΠΑΚ, που εκδηλώθηκε στην πρόσφατη απεργία με τη δολοφονική επίθεση σε βάρος απεργών και της περιφρούρησης του ΠΑΜΕ, την οποία συγκαλύπτουν ακόμα και σήμερα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Μαρμούτας και Καραγεωργόπουλος.
Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟΥ που δίνει σκληρές μάχες ενάντια στην εργοδοσία του Καζίνο όπου με τη συναινετική στάση του Καραγεωργόπουλου προχώρησε αυτές τις ημέρες σε μαζικές απολύσεις.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10 ΜΑΡΤΗ 2011, 6.30μμ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

1/3/2011

Επικοινωνία: Διεύθυνση: Ακτή Δυμαίων 28, 1ος όροφος
Τηλ: 2610278255, 2610275481
Φαξ: 2610278972 - Κιν: 6944161617
Email: syneboriou@gmail.com, pamepatras@gmail.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου